Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέα ξενοδοχεία | Ανοίγει στις 6 Ιουλίου το Domes Noruz Mykonos

Στις 6 Ιουλίου θα ανοίξει στη Μύκονο το τρίτο ξενοδοχείο του concept Noruz στην Ελλάδα. Το νέο adults-only ξενοδοχείο βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο και διαθέτει 38 σουίτες, μερικές με βεράντα και ιδιωτική πισίνα, μια κεντρική πισίνα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, τρία εστιατόρια, πολλά μπαρ, ένα χώρο ευεξίας και ένα υπαίθριο γυμναστήριο.

Τον Απρίλιο άνοιξε το δεύτερο ξενοδοχείο Noruz, με το όνομα Domes Noruz Kassandra, στη Χαλκιδική, μετά το πρώτο της σειράς, το Domes Noruz Chania, Autograph Collection, που λειτουργεί ήδη στην Κρήτη.

Η Domes Resorts συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ομίλων πολυτελούς φιλοξενίας στην Ευρώπη, με πολλά νέα project υπό εκπόνηση.

Ο όμιλος αποτελείται από το exclusive Domes of Elounda, Autograph Collection, το κοσμοπολίτικο adults-only Domes Noruz Chania, Autograph Collection, το θρυλικό adults-only Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και το bohemian luxury Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε την έναρξή του το Domes of Corfu, Autograph Collection, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο σε προνομιούχα θέση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην παραλία της Γλυφάδας.

Η Domes Resorts συνεχίζει δυναμικά τις επεκτατικές της δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων, με τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία. Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, έχει μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort από τον Απρίλιο 2022, με την νέα ονομασία Domes Lake Algarve, ενώ τον Απρίλιο του 2023 άνοιξε τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο κάτω από την ομπρέλα της Marriott International.

Tο ξενοδοχείο Domes Aulūs Zante Autograph Collection και το adults only Domes Aulūs Elounda από το χαρτοφυλάκιο της Domes συστήνουν στους επισκέπτες το καινοτόμο Cool Inclusive concept του Aulūs Brand. Εδώ η Domes Resorts προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες για cosmopolitan explorers, πλαισιωμένες από αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα πολυτελούς διαμονής.

Η Domes Resorts δραστηριοποιείται σε επιλεγμένους, εμβληματικούς προορισμούς, προσαρμόζοντας τις μονάδες φιλοξενίας στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και προσφέροντας παράλληλα δραστηριότητες και εμπειρίες που σχετίζονται και εμπνέονται από τον τοπικό χαρακτήρα και κουλτούρα. Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα είναι μοναδική και αναγνωρισμένη και διακρίνεται για το εξαιρετικό design, την πολυτέλεια και την άνεση στις επιλογές διαμονής, όπως και τις απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές.

tornosnews.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας τον ύμνο της Ανάστασης στην Απείρανθο της Νάξου – Δείτε το εντυπωσιακό έθιμο (vid) Το Μεγάλο Σάββατο στ” Απεράθου γίνονται οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...