Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ίος: Αναχώρησαν για το τελευταίο ταξίδι οι σοροί των δύο νερών Ιρλανδών

Στον πένθος έχει βυθιστεί το νησί της Ίου εξαιτίας  των απρόσμενων θανάτων των δύο νεαρών Ιρλανδών τουριστών, οι οποίοι έφυγαν πρόωρα από τη ζωή κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Από χτες κατέφτασαν στο νησί οι γονείς των δύο παιδιών οι οποίοι ήταν απαρηγόρητοι και μέσα τους κυριαρχούσε ένα γιατί. Το νησί, οι κάτοικοι και οι  επισκέπτες πενθούν, ενώ οι θάνατοι των παιδιών είναι κεντρικό θέμα συζήτησης σε κάθε γωνιά του νησιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, στο νησί έφτασαν άτομα από την αστυνομία της Σύρου καθώς Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), προκειμένου να διερευνήσουν τις δύο υποθέσεις και να αποκλείσουν το κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως οι Ιρλανδικές αρχές αναμένεται να στείλουν ειδικούς αστυνομικούς για να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους των δυο παιδιών.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας κατά την αποχώρηση των σορών

Σήμερα νωρίς το πρωί, οι σοροί των δύο νεαρών αναχώρησαν για το τελευταίο ταξίδι. Έκαναν τόσα όνειρα για να πάνε διακοπές στο νησί των Κυκλάδων, στο οποίο χάθηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο. Μεταφέρονται στην πατρίδα τους για να γίνει η ταφή. 

Πιο συγκεκριμένα αποχώρησαν με το επιβατηγό πλοίο στις 8 το πρωί από το λιμάνι της Ίου, ενώ τους συνόδευσαν περίπου 500 συμπατριώτες τους που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο υγείας του νησιού για να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλος έλξης στη Σέριφο ο Ματίας Αλμέιδα Στο νησί της Σερίφου βρίσκεται για το Πάσχα, Ματίας Αλμέιδα. Η προσωρινή διακοπή της Super League ήταν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο για το Πάσχα ο Σαντιάγκο Εσε – Οι φωτογραφίες με Θοδωρή Χαβδούλα και… Ζοάο Καρβάλιο Μετά τη νίκη επί της Αστον Βίλα...