Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμος Νάξου – Εκλογές: Λιανός και Χατζηανδρέου οι βασικοί διεκδικητές, οριστικά τρεις οι συνδυασμοί

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην προεκλογική αρένα ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Αυτή την εβδομάδα επισημοποιήθηκε η συνεργασία του συνδυασμού του αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας, Λεονάρδου Χατζηανδρέου με τον Μανώλη Πολυκρέτη, ο οποίος τον περασμένο χειμώνα ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του νυν δημάρχου Δημήτρη Λιανού με σκοπό να δημιουργήσει δικό του συνδυασμό.

Στην πορεία της προεκλογικής περιόδου, ο κ. Πολυκρέτης, βρήκε πρόσφορο έδαφος συνεργασίας με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με το Λεονάρδο Χατζηανδρέου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος υπό την ενίσχυση των στελεχών που στηρίζουν τον Μ. Πολυκρέτη.

Αυτός θα είναι και ο βασικός αντίπαλος του νυν δημάρχου Δημήτρη Λιανού, ο οποίος συνεχίζει τη στελέχωση του δικού του ψηφοδελτίου, με στόχο να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και να αναδειχθεί ξανά νικητής των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Στις εκλογές αυτές, οριστικά δε θα είναι υποψήφιος ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Βασίλης Βρούτσης, ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο τρίτος συνδυασμός που θα λάβει μέρος στις εκλογές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων είναι η «Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου».

Συμπερασματικά, στη Νάξο, θα κατέλθουν τρεις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις με δύο ισχυρούς συνδυασμούς να διεκδικούν τη νίκη, η οποία θα κριθεί από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.  

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...