Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κυκλάδες: Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

 

Τους υποψήφιους δημάρχους για τις δημοτικές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ανακοίνωσαν η ΤΕ Βόρειων, Δυτικών και Νοτίων Κυκλάδων του ΚΚΕ.

Για τον δήμο ΣερίφουΜαγουλάς Στέλιος, 64 ετών, συνταξιούχος ΟΑΕΕ, πρώην ΕΒΕ και Γραμματέας της ΚΟΒ Σερίφου του ΚΚΕ. Εχει υπάρξει μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργατών Δέρματος Αθηνών και του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου. Μετά τη συνταξιοδότησή του επέστρεψε και κατοικεί μόνιμα στη γενέτειρά του, Σέριφο.

Για τον δήμο Σύρου – ΕρμούποληςΚαΐλης Νικόλας, 39 ετών, δασοπόνος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, με ειδίκευση στη Βοτανική – Γεωβοτανική. Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Β. και Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ. Εχει υπάρξει μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων και του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σύρου – Ερμούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Νότιου Αιγαίου.

Για τον δήμο Τήνου, Μαραβέλια Αννα, 35 ετών, δικηγόρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τήνο. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, όπου και υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Β. και Δ. Κυκλάδων του ΚΚΕ και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Τήνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Υποψήφιος δήμαρχος Πάρου: Κωνσταντίνος Ροκονίδας

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Σπούδασε στο Μαθηματικό του Πανεπιστήμιου Πάτρας. Εργάζεται σαν φροντιστής στην Πάρο από 1984 και παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουρισμό. Διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Μαθηματικού Τμήματος του Παν/μίου Πάτρας τα έτη 1977-1980.

Διετέλεσε γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών τα έτη 1982-1983. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πάρου τη 12ετία 1994-2006 και από το 2010 μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου σε 2 τετραετίες. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ στις Νότιες Κυκλάδες

Υποψήφιος δήμαρχος Νάξου: Γιάννης Κορρές

 

 

Ο Γιάννης Κορρές είναι 56 ετών, αγρότης, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Νοτίων Κυκλάδων του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Υποψήφια δήμαρχος Θήρας: Μαρία Αργυρού

 

 

Γεννήθηκε στην Ίο Κυκλάδων και ζει από το 1979 Σαντορίνη, τόπο καταγωγής των γονιών της. Είναι συνταξιούχος της «Εθνικής Τράπεζας». Διετέλεσε κοινοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίου Σαντορίνης, ενώ από το 2010 είναι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θήρας, δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θήρας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θήρας του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού». Μέλος της ομάδας γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ. Δραστηριοποιείται ενεργά στον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», του οποίου είναι και πιστοποιημένη εθελόντρια. Ιδρυτικό μέλος της «Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης» (1992 ) .

Καταγγέλλουν την ανάρτηση δήθεν «μέλους του ΚΚΕ»
 

Στο μεταξύ, ανάρτηση δήθεν μέλους του ΚΚΕ στην Ανδρο, το οποίο καλεί τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, καταγγέλλει η KO Ανδρου του ΚΚΕ και ξεκαθαρίζει ότι «η συγκεκριμένη ανάρτηση ουδεμία σχέση έχει με το ΚΚΕ, αλλά και ότι το προφίλ αυτό δεν ανήκει σε μέλος του Κόμματος. Οποιος συμπορεύεται με το ΚΚΕ γνωρίζει ότι τέτοιου είδους πρακτικές ουδεμία σχέση έχουν με τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας του ΚΚΕ».

Το ΚΚΕ «δεν θα κατεβάσει συνδυασμό στις τοπικές εκλογές για τον δήμο Ανδρου και δεν στηρίζουμε κανέναν από τους υπόλοιπους συνδυασμούς που διεκδικούν τον δήμο και προτείνουμε στους ψηφοφόρους μας να κάνουν το ίδιο, επιλέγοντας το λευκό ή άκυρο», προσθέτει.

Καλεί τους κατοίκους της Ανδρου «να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους τοπικούς υποψηφίους της στο νησί».

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Κύθνο στη Σύρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τη βεβαιότητα του πως το ενδιαφέρον της Πολιτείας για τον Δήμο Τήνου και τις αναπτυξιακές του προοπτικές θα παραμείνει έντονο και αυξανόμενο τα επόμενα...