Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Πάνε να «Μυκονιάσουν» την Πάρο – Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους

Λάκης Λαζόπουλος: Πάνε να «Μυκονιάσουν» την Πάρο – Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους

Έξαλλος ο Λάκης Λαζόπουλος με το… Μυκόνιασμα της Πάρου. Με μια φωτογραφία από την διαμαρτυρία σε παραλία της Πάρου, ο γνωστός παρουσιαστής ζητά να απελευθερωθούν τα σημεία γύρω από την παραλία, τα οποία γεμίζουν με ξαπλώστρες.

Την περασμένη Κυριακή (23/7) περίπου 300 άτομα πήγαν στην παραλία Σάντα Μαρία, στην Πάρο, και άπλωσαν τις πετσέτες τους μπροστά στις πολυθρόνες και τις ξαπλώστρες που είχε βάλει beach bar, χωρίς όμως να έχει άδεια όπως κατήγγειλαν.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Χρίστος Γεωργούσης, μέλος της Κίνησης Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες «Save Paros Beaches», 300 πολίτες βρέθηκαν στην παραλία της μικρής Σάντα Μαρίας, στην Πάρο και προχώρησαν σε αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία.

Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ανάρτηση, βρέθηκαν αρκετά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ κλήθηκε να είναι παρούσα και η Αστυνομία προς αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου. Οι πολίτες που βρέθηκαν στην παραλία, άπλωσαν τις πετσέτες τους μπροστά στις ξαπλώστρες και τις πολυθρόνες που έχουν κατακλύσει την (υποτίθεται) ελεύθερη παραλία και έκαναν το μπάνιο τους, χωρίς να σημειωθεί κάποια ένταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Γεωργούση, πραγματοποιήθηκε και ο εξής διάλογος με τον ιδιοκτήτη του beach bar:

– Είστε παράνομος, δεν έχετε άδεια.

– Το ξέρω!

– Επομένως πρέπει να πάρετε τις πολυθρόνες και να καθαρίσετε την παραλία.

– Ας έρθει η αστυνομία να με πιάσει!

Την εν λόγω πρωτοβουλία είχε προαναγγείλει η Κίνηση Πολιτών Πάρου για Ελεύθερες Παραλίες, με σχετικές αναρτήσεις στα social media ενώ επισημαίνουν ότι θα ακολουθήσουν αργότερα οι παραλίες του Πάρκου και οι Κολυμπήθρες.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει σάλος σε αρκετά νησιά (κυρίως) των Κυκλάδων για την κατάληψη των παραλιών από ομπρελοξαπλώστρες, γεγονός που οδήγησε ομάδα πολιτών να δημιουργήσουν το κίνημα «Σώστε τις παραλίες», το οποίο είναι εναντίον της κατάληψης των παραλιών από ομπρελοκαθίσματα.

Στην ανάρτησή του ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει ότι βρίσκεται δίπλα στους διαμαρτυρόμενους που θέλουν παραλίες ελεύθερες, χωρίς ξαπλώστρες.

«Αυτή η κατάσταση που πάει να “καθιερωθεί” και στην Πάρο… πάνε να την Μυκονιάσουν. Ξαπλώστρες, κρεβάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει άδεια ο Δήμος Πάρου. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει “πάμε στην Πάρο, όχι στην Πάρω”. Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση των παραλιών και για τους μη ξαπλώνοντες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την Παρασκευή 17/5 επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος. Στην επίσκεψη τους στο νοσοκομείο συναντήθηκαν με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...