Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην Πάρο η Ζήνα Κουτσελίνη – Ποιους συνάντησε

Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη επιλέγει να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην αγαπημένη της Πάρο, ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Αφού πρόσφατα απολάμβανε τις διακοπές της στη Ρόδο, τώρα χαλαρώνει το μυαλό της στον καταγάλανο ορίζοντα και τις γαλάζιες παραλίες της Πάρου.

Για την Ζήνα Κουτσελίνη, η Πάρος προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό ξεκούρασης και κοινωνικής ζωής. Εδώ βρίσκει την ευκαιρία να ηρεμήσει, να απολαύσει την ησυχία του νησιού και να αναζωογονηθεί. Ταυτόχρονα, η Πάρος προσφέρει και διάφορες δυνατότητες για κοινωνική ζωή, όπου μπορεί να απολαύσει τις στιγμές με φίλους και να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις.

Είναι συχνό φαινόμενο για πολλούς ανθρώπους να έχουν ένα “παζλ” στο μυαλό τους για τις διακοπές, δηλαδή έναν συνδυασμό δραστηριοτήτων και εμπειριών που θα τους χαλαρώσουν και θα τους κρατήσουν απασχολημένους ταυτόχρονα. Η Πάρος, με την φυσική της ομορφιά, τις παραλίες της, τα γραφικά χωριά και τις επιλογές για διασκέδαση, φαίνεται να προσφέρει ακριβώς αυτόν τον ιδανικό συνδυασμό για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η συνάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο

Η Πάρος αποτελεί ένα δημοφιλές προορισμό για πολλούς celebrities, και αυτό το γεγονός προσθέτει μια ιδιαίτερη αίγλη στο νησί. Οι βραδιές εκεί είναι μοναδικές, καθώς συχνά υπάρχουν συναντήσεις και χαλαρές συναδελφικές κουβέντες μεταξύ διασήμων και δημοσιογράφων.

Η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε την εμπειρία της μέσω ανάρτησής της στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη βραδιά που πέρασε παρέα με τη συνεργάτιδά της Ρία Τσοχαντάρη, τους δημοσιογράφους Κωνσταντίνο Μίχο και Χρήστο Μπακάλογλου. Επιπλέον, συναντήθηκε με την ομάδα της εκπομπής “Happy Day”, η οποία περιλαμβάνει την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Τίνα Μεσσαροπούλου και τη Μαίρη Παλιαλέξη.

Οι τέτοιου είδους συναντήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες δίνουν την ευκαιρία στους διάσημους να απολαύσουν την Πάρο όχι μόνο για τις καλοκαιρινές της ομορφιές, αλλά και για τον ιδιαίτερο κοινωνικό παλμό που προσφέρει.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο κ. Αντώνης στο χθεσινό γλέντι στο χωριό του Σκαλάδου έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο του εαυτό, χορεύοντας ζεϊμπέκικο. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απόλαυσαν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους στην Τήνο, με τον πρωθυπουργό να κάνει λόγο για βόλτα μετά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με δυνατή βροχή και αέρα έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» στην Μύκονο. Ο άσχημος καιρός δεν πτόησε τους πιστούς που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες για να...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας τον ύμνο της Ανάστασης στην Απείρανθο της Νάξου – Δείτε το εντυπωσιακό έθιμο (vid) Το Μεγάλο Σάββατο στ” Απεράθου γίνονται οι...