Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έλεγχοι με τη μεζούρα… σε Νάξο και Πάρο – «Ντου» υπαλλήλων στις ξαπλώστρες! (Φωτο-βιντεο)

Έβγαλαν την μεζούρα και άρχισαν να μετρούν σε Νάξο και Πάρο – Το «Ντου» των υπαλλήλων στις παραλίες για τις ξαπλώστρες!

Αποφασισμένο να ξεκινήσει το «κυνήγι της ξαπλώστρας» πριν τελειώσει η τουριστική περίοδος εμφανίζεται το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακαλεί άδειες δεκάδων υπαλλήλων μέσα στο κατακαλόκαιρο, με την εντολή να βγούνε στα νησιά για καταλήψεις παραλιών και παραβάσεις τις συμβάσεις παραχώρησης από πλευράς των επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Cyclades24.gr, από σήμερα έπιασαν δουλειά τόσο σε Πάρο όσο και Νάξο οι υπάλληλοι από την Κτηματική Υπηρεσία της Σύρου.
Πιο αναλυτικά λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ξεκίνησαν τους ελέγχους στην παραλία ”Λογαράς” της Πάρου με τους υπάλληλους να βγάζουν …μεζούρα σε τέσσερις επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα συμμόρφωσης των επιχειρηματιών προκειμένου να τηρούνται τα προβλεπόμενα.


Εκτός από τα βαριά πρόστιμα, αναζητείται και νομική φόρμουλα για να μη μπορέσουν οι παραβάτες να λειτουργήσουν ξανά μέσα στον Αύγουστο, με δικαστικές προσφυγές που αργούν να εξεταστούν.

Εκτός από την Πάρο, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάλληλοι έχουν φτάσει ήδη στη Νάξο για αυτοψίες, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν σε νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο αλλά ακόμα και σε Κρήτη, Χαλκιδική και νησιά του Ιονίου.

Ελέγχους και στη Νάξο

Εκτός από την Πάρο, οι υπάλληλοι έφτασαν και στη Νάξο για αυτοψίες, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν σε νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη και Μήλο .

Οι πρώτοι έλεγχοι στη Νάξο έγιναν στην παραλία Άγιος Προκόπιος επίσης λίγο μετά τις 11:00, ενώ ακολούθησε και η παραλία της Αγίας Άννας.
Με τους επιχειρηματίες να απομάκρυναν άρον – άρον αυτές τις μέρες μέσα στη νύχτα με φορτηγά τις ξαπλώστρες και ομπρέλες προκειμένου να γλυτώσουν το πρόστιμα ή να περιορίσουν τις παραβάσεις.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Την Παρασκευή 17/5 επισκέφθηκαν τη Σαντορίνη ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος. Στην επίσκεψη τους στο νοσοκομείο συναντήθηκαν με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Φράγμα Τσικαλαριού: Αλήθεια πόσες δεσμεύσεις ακούσαμε, αλλά το έργο είναι ακόμα στο “μηδέν”; Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Kελέτση, στην...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Περιοδεία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στην Τήνο Την Τήνο επισκέφτηκε σήμερα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς, συνεχίζοντας...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Νάξο ο Υφυπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων Σταύρος Kελέτσης Στο νησί της Νάξου αφίχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και...