Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Μπλόκο» στο La Casa de Papel από το καρναβάλι στη Λεμεσό

«Μπλόκο» στο La Casa de Papel από το καρναβάλι στη Λεμεσό

Η δημοφιλής σειρά La Casa de Papel δε θα έχει θέση στο καρναβάλι στη Λεμεσό όπως ανακοίνωσε επίσημα η δημοτική αρχή.

Το θέμα La Casa de Papel θα ήταν σίγουρα ένα από τα δημοφιλέστατα στις παρελάσεις καρναβαλιών που θα ακολουθήσουν σε λίγους μήνες.

Ο δήμος Λεμεσού όμως θα στερήσει αυτή την επιλογή στους συμμετέχοντες. Ως αιτία προβάλλεται ο κίνδυνος από τα καλυμμένα πρόσωπα που απαιτεί η συγκεκριμένη αμφίεση, με τη μάσκα δηλαδή που περιλαμβάνει η χαρακτηριστική φιγούρα της σειράς.

Επιπλέον, λόγω του παροξυσμού των φαν του La Casa de Papel αναμένεται το συγκεκριμένο θέμα να προσελκύσει πολύ περισσότερους συμμετέχοντες από το προβλεπόμενο όριο των 500 σε κάθε ομάδα.

Βάσει της ανακοίνωσης, προτεραιότητα δήλωσης συμμετοχής θα έχουν όσοι συμμετείχαν στο περσινό καρναβάλι και τήρησαν τους κανόνες, ενώ όσοι δεν είχαν αρμόζουσα συμπεριφορά θα ακολουθήσουν.

Η ανακοίνωση του δήμου ενημερώνει επίσης ότι οι ενδιαφερόμενοι για την παρέλαση θα πρέπει να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλέφωνο: 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Επιστρέφει η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές: Μόλις κυκλοφόρησε το teaser του τρίτου κύκλου του «La Casa de Papel».