Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτός ο 5χρονος είναι το πιο δυνατό παιδί στον κόσμο και έχει και… Mercedes

Αυτός ο 5χρονος είναι το πιο δυνατό παιδί στον κόσμο και έχει και… Mercedes

Έχεις αναρωτηθεί πόσες κάμψεις μπορείς να κάνεις; 10; 20; 50; Ε, ξέχνα όσα ξέρεις γιατί ο 5χρονος που θα δεις παρακάτω κάνει 4.105 μέσα σε 2,5 περίπου ώρες!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 5χρονο Ραχίμ Κουράγιεφ ο οποίος κατάφερε να ολοκληρώσει τον άθλο του σε διάστημα δύο ωρών κι 25 λεπτών και να γίνει ο νεότερος άνθρωπος που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο στα παγκόσμια χρονικά.

Ο μικρός «τιτάνας» από την Τσετσενία, κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας της γυμναστικής.

Μάλιστα, η ολοκλήρωση της δοκιμασίας του Κουράγιεφ είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει τα διθυραμβικά σχόλια του προέδρου της ομοσπονδιακής οντότητας της Τσετσενίας, του στενού συνεργάτη του Ρώσου προέδρου, Ρμαζάν Καντίροφ, ο οποίος επέλεξε να συγχαρεί τον πεντάχρονο «Άτλαντα», δωρίζοντας στην οικογένειά του μία πολυτελέστατη Mercedes αξίας 25.000 δολαρίων.

Ο νεαρός Ραχίμ Κουράγιεφ, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ούτε το σχολείο, ασχολείται καθημερινά με την γυμναστική, καταφέρνοντας να έχει χτίσει ένα σώμα, που θα το ζήλευαν ακόμα κι επαγγελματίες ενήλικοι αθλητές, ενώ το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε ώρες γυμναστικής, πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα του, ο οποίος είναι επαγγελματίας bodybuilder.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μία νέα κοινοπραξία συστήθηκε από την Mercedes-Benz Group China Ltd., αλλά και την BMW Brilliance Automotive Ltd., ενώ εγγράφηκε στο προάστιο Τσαογιάνγκ του Πεκίνου,...

ΔΙΕΘΝΗ

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του αιώνα στην Formula 1. Ο Λιούις Χάμιλτον αφήνει την Mercedes για τη «Σκουντερία». Ο κορυφαίος Βρετανός πιλότος και επτά φορές...