Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σοκαριστικό βίντεο με αδίστακτο κυνηγό να στέλνει τα σκυλιά του στον γκρεμό για να μην χάσει το ελάφι

Σοκαριστικό βίντεο με αδίστακτο κυνηγό να στέλνει τα σκυλιά του στον γκρεμό για να μην χάσει το ελάφι

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που αναπαράχθηκε από πλήθος πολιτικών και καλλιτεχνών στην Ισπανία για να επικρίνουν τα ζωώδη ένστικτα που έχει ένα κυνηγός.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που απαθανατίζεται στο βίντεο να αφήνει τα σκυλιά του να πέσουν σε γκρεμό προκειμένου να μην αφήσουν το θήραμά του να του ξεφύγει.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ένα σκυλί προσπαθώντας να κρατήσει το ελάφι να πέφτει στο γκρεμό και ο κυνηγός όχι μόνο δεν συγκινήθηκε, αλλά συνεχίζει να δίνει εντολές από μακριά στα κυνηγόσκυλα να κρατήσουν αιχμάλωτο το ελάφι με αποτέλεσμα στην συνέχεια να πέσουν άλλα έξι στον γκρεμό.

Η ένωση Ισπανών κυνηγών αρκέστηκε να ανακοινώσει ότι βρέθηκαν επί τόπου κτηνίατροι που παρείχαν φροντίδα στα ζώα, χωρίς να διευκρινίζεται αν και πόσα επέζησαν.

Φιλοζωικοί σύλλογοι στην Ισπανία κατηγορούν τους κυνηγούς για έλλειψη ευαισθησίας όχι μόνο απέναντι στα ζώα που σκοτώνουν αλλά και απέναντι στα σκυλιά που τους συντροφεύουν στο κυνήγι. Παράλληλα, γίνεται έκκληση προς τους πολιτικούς για αλλαγή της νομοθεσίας, μέσω ενός κινήματος που ξεκίνησε από τα social media, με αφορμή το σκληρό βίντεο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ