Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Πάσχα με τους ακρίτες – Οφείλουμε να προστατεύουμε τα σύνορα της πατρίδας μας

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, επισκέφθηκε νησίδες και νησιά του Αν. Αιγαίου.

Ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε σε νευραλγικές στρατιωτικές φρουρές του Αρχιπελάγους, σε Κω, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Καλόλιμνο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Πάτμο, την Ψέριμο, τους Λειψούς. Συνομίλησε με τοπικούς παράγοντες, κατοίκους των ακριτικών νησιών και μέλη της Εθνοφυλακής.

Με κοινή υπουργική απόφαση 3 οπλίτες θητείας, πτυχιούχοι ιατρικής τοποθετήθηκαν στα Περιφερειακά Ιατρεία Φολεγάνδρου, Σύμης και Ανάφης με σκοπό την υγειονομική κάλυψη κενών ιατρικών θέσεων.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα επισκεφθεί το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου και μεθαύριο, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης.

Ο κ. Δένδιας θα επισκεφθεί φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

Θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καστελλόριζο.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες σε πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης ‘Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζονται οι σκληρές μάχες ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και μέλη του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ και...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τρίτη, 21 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Κωνσταντίνου και Ελένης. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι το εξής: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία,...

ΔΙΕΘΝΗ

Η εταιρεία Trump Media and Technology Group (TMTG), η οποία εισήχθη στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ στα τέλη Μαρτίου, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα που κατέγραψε...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Γαλλία «υποστηρίζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο», ο εισαγγελέας του οποίου ζήτησε την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης ηγετών του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου,...