Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τις περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί μπροστά στη μάχη των Ευρωεκλογών

Με περιοδείες, συνεντεύξεις και παρεμβάσεις συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 25/5 η προεκλογική εκστρατεία των πολιτικών αρχηγών, 15 μέρες πριν τις ευρωεκλογές, ενώ σκληρή ήταν η πολιτική αντιπαράθεση στη χθεσινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια.

Το πρόβλημα της ακρίβειας αποτελεί απόλυτη πολιτική προτεραιότητα, ενώ υποχρέωσή μου είναι να αφήσω οριστικά πίσω μας την εποχή της χρεοκοπίας, τόνισε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ληφθεί και άσκησε σκληρή κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό πλειοδοσιών.

Σας ενδιαφέρουν μόνο συγκεκριμένα συμφέροντα και κατέχετε την αριστεία ακρίβειας στην Ευρώπη, σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Ομολογία αποτυχίας και επικοινωνιακό τέχνασμα η επιστολή στην πρόεδρο της Κομισιόν, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε πως η κυβέρνηση είναι συνένοχη για τα αίτια της ακρίβειας, ενώ έρμαιο συμφερόντων χαρακτήρισαν τον πρωθυπουργό και οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.

Στο Αγρίνιο και στην Άρτα θα περιοδεύσει σήμερα ο πρωθυπουργός. Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει την αυστηρή προειδοποίηση προς τη Βόρεια Μακεδονία, ο μελλοντικός πρωθυπουργός της οποίας συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική, υπογραμμίζοντας πως εάν αποκλίνει από τη συμφωνημένη πορεία θα βρει κλειστό τον δρόμο προς την Ευρώπη. Ακόμη, αναφέρεται στο επικείμενο ταξίδι του κ. Κασσελάκη στη Ραμάλα κάνοντας λόγο για επικίνδυνη αφέλεια, και σημειώνει ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει τη λύση των δύο κρατών.

Την Κυριακή μεταβαίνει στη δυτική όχθη ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος θα επισκεφθεί Ραμάλα και Ιερουσαλήμ.

Κεντρικό μήνυμα όπως λένε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στήριξης λύσης δύο κρατών στα σύγχρονα του 1967 και η ανάγκη άμεσης ειρήνευσης στην περιοχή.

Μιλώντας στον αντ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στους πολίτες που απήχαν ο στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις καλώντας τους να πάρουν ε τη ζωή τους στα χέρια τους και να στείλουν ένα μήνυμα σε αυτήν την κάλπη.

Στις 11 ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει στο ευρωπαϊκό συνέδριο επιχειρηματικότητας του Economist και στις 12 ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ίδιο ευρωπαϊκό συνέδριο και το απόγευμα στη Λιβαδειά.

Στη Λάμια θα βρεθεί το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η βόλτα έφηβων αγοριών στο Λιμάνι Καράβου Αλιβερίου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Η παρέα κάθεται σ’ ένα σουβλατζίδικο της περιοχής και παραγγέλνει. Ξαφνικά,...

ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής όταν ένας 9χρονος δέχθηκε βεγγαλικό στο στήθος και στο πρόσωπο. Ο ίδιος νοσηλεύεται με βαριά...

ΕΛΛΑΔΑ

Σορός ηλικιωμένου άνδρα που αγνοούνταν ανασύρθηκε από τον Λίσσο ποταμό στην Ροδόπη. Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί...

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της 7/6 στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, όπου ένα βυτιοφόρο...