Ανεξαρτητοποιείται η Χρηστιάννα Πάπιτση – Τι απαντά η Περιφερειακή αρχή

Ανεξαρτητοποιείται η Χρηστιάννα Πάπιτση - Τι απαντά η Περιφερειακή αρχή

Εκτός της περιφερειακής αρχής θέτει εαυτόν η Χρηστιάννα Παπίτση η οποία προχώρησε στην ανεξαρτητοποίησή της.

Ολόκληρη η δήλωση της Χρηστιάννας Παπίτση:

Με την παρούσα γνωστοποιώ από σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 την αποχώρησή μου από την περιφερειακή παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και την παρουσία μου εφεξής και μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιφερειακής θητείας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, ως ανεξάρτητης Περιφερειακής Συμβούλου.

Τιμώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, δηλώνω, για λόγους συνειδησιακής και πολιτικής ηθικής, ότι δεν δύναμαι να αποτελώ πλέον μέλος μιας παράταξης η οποία λειτουργεί με τρόπο επιζήμιο για το Νότιο Αιγαίο και το νησί μου τη Σύρο, έδρα της Περιφέρειας και πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Τα νησιά μας δικαιούνται και αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης, ένα καλύτερο παρόν και μέλλον το οποίο η σημερινή περιφερειακή αρχή αδυνατεί να το εξασφαλίσει.

Τι απαντά η Περιφερειακή αρχή

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σχετικά με την αποχώρηση της Χριστιάννας Πάπιτση από την παράταξη της Περιφερειακής Αρχής, τονίζει πως «επαναλαμβάνει τον εαυτό της , αφού είναι η δεύτερη φορά που ακολουθεί την ίδια τακτική. Μάλλον το έχει συνήθεια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Με την αποχώρησή της από την παράταξη της Περιφερειακής Αρχής, η Χριστιάννα Πάπιτση επαναλαμβάνει τον εαυτό της , αφού είναι η δεύτερη φορά που ακολουθεί την ίδια τακτική. Μάλλον το έχει συνήθεια.

Για τους «λόγους συνειδησιακής και πολιτικής ηθικής», που θυμήθηκε μόλις επτά μήνες πριν από τις εκλογές , ένα μόνο σχόλιο:

Ηθική στην πολιτική, είναι να γνωρίζεις ότι η Χριστιάννα Πάπιτση συνομιλεί με όλους όσους σε εχθρεύονται και παρ’ όλα αυτά να την αφήνεις να εξαντλεί τον προϋπολογισμό που της εμπιστεύθηκες, ως Εντεταλμένης Πολιτισμού Κυκλάδων. Μόλις αυτό τον προϋπολογισμό τον εξάντλησε, ανακάλυψε όσα την ενοχλούν.

Προφανώς αντιλήφθηκε ότι ο δικός της « προϋπολογισμός» δεν επρόκειτο να ανανεωθεί. Καλή τύχη στην επόμενη παράταξη που θα καταγγείλει».