Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βερναρδάκης από παιδοκτόνο με αποκάλεσε σήμερα φόνισσα

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νίκη Κεραμέως μετά την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση και το δριμύ κατηγορώ του Αλέξη Τσίπρα.

Η υπουργός Παιδείας σχολίασε καυστικά την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση, λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «απέδρασε» γιατί συμφωνούσε με τα περισσότερα άρθρα του νομοσχεδίου.

«Επιλέγετε αυτή τη στάση γιατί συμφωνείται με τα 9/10 του νομοσχεδίου. Τι θα ψηφίζατε για τα κοινά πτυχία; Τι θα ψηφίζατε για το εσωτερικό Erasmus; Τι θα ψηφίζατε για τις οργανικές θέσεις των κληρικών όταν οι βουλευτές σας δήλωσαν “υπέρ” στην αρμόδια επιτροπή;», διερωτήθηκε και απέρριψε τους ισχυρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η πλειοψηφία της πανεπιστημιακής κοινότητας διαφωνεί με το νομοσχέδιο.

Η Νίκη Κεραμέως στάθηκε ιδιαίτερα στην επίθεση Βερναρδάκη στο πρόσωπό της, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ευχόμενη ωστόσο, η στάση του να μην είναι προσχηματική.

«Όσοι είδαν βίντεο θα πρόσεξαν ότι είχε μουσική υπόκρουση και υπότιτλους, μόνον στούντιο δεν νοίκιασε ο κ. Βερναρδάκης», είπε και πρόσθεσε πως χαίρεται γιατί ετών και αργά ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε αποστάσεις.

«Ελπίζω να αποδειχθεί πράξη ότι δεν είναι προσχημτική η στάση του γιατί 24 ώρες μετά τα όσα είπε ο βουλευτής του, σήμερα με αποκάλεσε Μήδεια… Από παιδοκτόνος έγινα φόνισσα», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σήμερα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και συγκινημένος για το γεγονός ότι ένα όραμα το οποίο είχα εδώ και πολλά χρόνια γίνεται πράξη. Η πρόληψη αποτελεί...

ΕΛΛΑΔΑ

Για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού παραχώρησαν κοινή δήλωση οι Μανόλης Χνάρης, Χριστίνα Σταρακά υπευθύνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργος Νικητιάδης υπεύθυνος...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον απόηχο του αποκλεισμού των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές, με την ομόφωνη απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, προσδιορίστηκε πριν από λίγη...