Connect with us

Hi, what are you looking for?

SPORTS

Αλλαγές στην Εθνική: Πιέζουν τον Χολέμπας για επιστροφή

Αλλαγές στην Εθνική: Πιέζουν τον Χολέμπας για επιστροφή

Την στιγμή που ο Μίκαελ Σκίμπε βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και η εθνική θυμίζει την ομάδα-φάντασμα των αναμετρήσεων με τα νησιά Φερόε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο Χοσέ Χολέμπας να ανακαλέσει την απόφαση του και να επιστρέψει στην Εθνική.

Ο αριστερός μπακ της Γουότφορντ στις 11 Οκτωβρίου 2016 και συγκεκριμένα μετά το ματς με την Εσθονία είχε ανακοινώσει την απόφαση του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δίχως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για την συγκεκριμένη επιλογή του.

Ο Χολέμπας, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες της Premier League στην τρέχουσα σεζόν (πρώτος με 4 ασίστ, αλλά και 1 γκολ) είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Γουότφορντ και τυχόν επιστροφή του θα ενίσχυε την εθνική ομάδα που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση την ποιότητα του.

Οι όποιες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της «γαλανόλευκης» αναμένεται να επισπεύσουν τις διαδικασίες με τον έμπειρο μπακ ωστόσο να μην έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του αναφορικά με τις προθέσεις του.

Το σίγουρο είναι πως πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει εμφανώς «χολωμένος» για πράγματα και καταστάσεις που τον είχαν ενοχλήσει, προτιμώντας ωστόσο να κρατήσει κλειστό το στόμα του και να προσηλωθεί στην καριέρα του στην Premier League.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Η ομάδα έδειχνε από την αρχή ότι έχει προβλήματα, δυστυχώς. Αμυντικά δεν λειτουργούσε. Με όλες τις ομάδες φέρναμε μεγάλες διαφορές και τις χάναμε πάρα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα νίκησε στο Μπέλφαστ με 1-0 τη Βόρειο Ιρλανδία, με γκολ του Μπακασέτα, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League...