Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Back to School για τους μαθητές της Νάξου – Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του νησιού (pics – vid)

Back to School για τους μαθητές της Νάξου – Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του νησιού (pics – vid)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, ο αγιασμός στα σχολεία της Νάξου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ από αύριο σιγά-σιγά θα μπουν και σε ρυθμό μαθημάτων.

Στους αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στη Χώρα της Νάξου, έδωσαν το παρών ο Έπαρχος Νάξου κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής αρχής, αλλά και της αντιπολίτευσης.

Στο 1ο Γυμνάσιο έδωσε το παρών η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο κ. Κατερίνα Ανδρούτσου – Κουτελιέρη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολιτικών προσώπων στο ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου πέρα από τον Δήμαρχο κ. Λιανό, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού στο Λύκειο, το λόγο πήρε η πρώην φιλόλογος κυρία Κυριακή Σκληράκη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός-πρώην διευθύντρια του Λυκείου Νάξου. 

Η κ. Σκληράκη παρέστη για 2η συνεχόμενη χρονιά στον αγιασμό του Λυκείου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, για την παρουσία της σε ένα γνώριμο – για πολλά χρόνια- μέρος για εκείνη.

Το λόγο εν συνεχεία πήραν ο κ. Λιανός, ο κ. Χατζηανδρέου, ο κ. Μαργαρίτης και ο κ. Σκουλάτος, διευθυντής του σχολείου, ενώ δια χειρός κ. Λιανού, τιμήθηκε ο μαθηματικός και δάσκαλος π. Διευθυντής του ΓΕΛ Νάξου κ. Νικόλαος Κορρές, για την πολύχρονη προσγορά του στην εκπαίδευση.

Δείτε σχετικό βίντεο, από τον αγιασμό στο ΓΕΛ Νάξου:

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Διακομιδές ασθενών από Τήνο, Νάξο και Πάρο Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Ο μικρός βιολιτζής από την Τήνο Τον Ιάκωβο θα τον έχετε δει σε κάποιο πανηγύρι της Τήνου να είναι πάνω στην ορχήστρα. Ναι,...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα για την Ημέρα της Ευρώπης Σήμερα γιορτάζουμε τη Διακήρυξη Schuman του 1950, την ενότητα, την ειρήνη, τη δημοκρατία, την προοπτική αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ταλαιπωρία για επιβάτες του Thunder – Βλάβη στον καταπέλτη – Κατεβαίνουν στην Πάρο οι επιβάτες με προορισμό τη Σύρο και τη Μύκονο Βλάβη στον καταπέλτη...