Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Back to School για τους μαθητές της Νάξου – Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του νησιού (pics – vid)

Back to School για τους μαθητές της Νάξου – Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του νησιού (pics – vid)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, ο αγιασμός στα σχολεία της Νάξου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ από αύριο σιγά-σιγά θα μπουν και σε ρυθμό μαθημάτων.

Στους αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στη Χώρα της Νάξου, έδωσαν το παρών ο Έπαρχος Νάξου κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής αρχής, αλλά και της αντιπολίτευσης.

Στο 1ο Γυμνάσιο έδωσε το παρών η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο κ. Κατερίνα Ανδρούτσου – Κουτελιέρη, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολιτικών προσώπων στο ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου πέρα από τον Δήμαρχο κ. Λιανό, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού στο Λύκειο, το λόγο πήρε η πρώην φιλόλογος κυρία Κυριακή Σκληράκη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός-πρώην διευθύντρια του Λυκείου Νάξου. 

Η κ. Σκληράκη παρέστη για 2η συνεχόμενη χρονιά στον αγιασμό του Λυκείου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, για την παρουσία της σε ένα γνώριμο – για πολλά χρόνια- μέρος για εκείνη.

Το λόγο εν συνεχεία πήραν ο κ. Λιανός, ο κ. Χατζηανδρέου, ο κ. Μαργαρίτης και ο κ. Σκουλάτος, διευθυντής του σχολείου, ενώ δια χειρός κ. Λιανού, τιμήθηκε ο μαθηματικός και δάσκαλος π. Διευθυντής του ΓΕΛ Νάξου κ. Νικόλαος Κορρές, για την πολύχρονη προσγορά του στην εκπαίδευση.

Δείτε σχετικό βίντεο, από τον αγιασμό στο ΓΕΛ Νάξου:

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου» Συνεχίζονται με τάχιστους ρυθμούς το έργο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid) Το νησί της Νάξου θα επισκεφθούν πολλοί επισκέπτες, εν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη Μύκονο για συναντήσεις Κατερίνα Γιαννακά και Αντώνης Σέργης Η Κυκλαδίτισσα υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Γιαννακά επισκέπτεται το νησί της Μυκόνου αύριο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η υποψήφια ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, στο...