Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτά είναι τα σημεία στα οποία ανανεώθηκε το best seller Hyundai i20 N Line

Η Hyundai Motor Europe παρουσίασε το νέο i20 N Line με ανανεωμένη εμφάνιση. Διαθέτοντας ανανεωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, το νέο i20 N Line στοχεύει να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία με την κομψή και μοντέρνα εμφάνισή του. Η παραγωγή της σπορ έκδοσης του νέου i20 πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Το νέο i20 N Line παρουσιάζει μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων, με σαγηνευτική σπορ αισθητική. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17” και ανανεωμένη σχεδιαστικά μάσκα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά N Line, προσθέτουν μια ξεχωριστή αίσθηση στην εμφάνιση του οχήματος.

Αυτό το μοντέλο προσφέρει μια επιλογή από εννέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic, επιτρέποντας στους οδηγούς να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ στο δρόμο. Στην καμπίνα, οι οδηγοί θα παρατηρήσουν αμέσως τα χρωματιστά φώτα που δημιουργούν ανάλογο περιβάλλον που συμπληρώνει το σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Επιπλέον, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ορατότητα και άνεση για τους επιβάτες, νέα φώτα LED έχουν προστεθεί σε κάποια σημεία του εσωτερικού του οχήματος που αποδεικνύονται ιδιαιτέρως χρήσιμα σε σκοτεινές συνθήκες. Το νέο i20 N Line ενσωματώνει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στοιχεία N, ειδικά σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν την οδηγική εμπειρία.

Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το εμβληματικό λογότυπο N Line που κοσμεί την εμπρός μάσκα, ενισχύοντας την επιβλητική παρουσία του οχήματος. Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποπνέει μια ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με χειριστήρια και πινελιές σε εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα. Το τιμόνι N Line, με διάτρητο δέρμα και αποκλειστικές κόκκινες ραφές, ενισχύει τόσο τη δυναμική αισθητική όσο και το κράτημα του οδηγού.

Παράλληλα ο ειδικά σχεδιασμένος λεβιές ταχυτήτων, με πολυτελή δερμάτινα στοιχεία, έντονες κόκκινες πινελιές και το λογότυπο N, χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς στην καμπίνα. Επιπλέον, τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν διακριτικά το σχεδιαστικό ήθος υψηλών επιδόσεων της έκδοσης N Line, ενώ τα σπορ καθίσματα προσφέρουν έλεγχο και άνεση κατά την οδήγηση.

Το νέο i20 N Line δίνει προτεραιότητα στο στυλ χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) για βελτιωμένη ασφάλεια. Τα προαιρετικά συστήματα ασφάλειας όπως το Parking Assist (PA) και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA) προσφέρουν επιπλέον σιγουριά.

Το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στην πλοήγηση προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Παρόμοια με τα μοντέλα i20, η πιο νέα έκδοση i20 N Line διαθέτει πανομοιότυπες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων USB type-C, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεων χαρτών Over-the-Air (OTA).

Η γκάμα «i» της Hyundai, που συμπεριλαμβάνει τα i10, i20 και i30, παραμένει μια δημοφιλής επιλογή για τους Ευρωπαίους πελάτες, ενσωματώνοντας ιδιότητες αριστείας, αξιοπιστίας και χρησιμότητας που εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα πελατών στην καθημερινότητά τους με συνεχείς βελτιώσεις. Η i-range έχει εξελιχθεί με προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας και δέσμευση για προσβασιμότητα και άνεση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την απήχησή της με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Τρίκαλα, με 195 συμμετοχές και πλήθος κόσμου – παρότι η βροχή που προηγήθηκε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Ford Pro αποκάλυψε μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού van της Ευρώπης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η φιλοσοφία “form follows function” της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Σάκης Ρουβάς χαράζει κοινή πορεία με τη Volkswagen, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά μοντέλων της. Ο κορυφαίος Έλληνας Σταρ θα αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο,...