Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρεμιέρα στις Κάννες για τη μοναδική βελούδινη BMW XM Mystique Allure – Σε συνεργασία με την Ναόμι Κάμπελ

Στις Κάννες έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW XM Mystique Allure. Αυτή η μοναδική δημιουργία βασίζεται στο πρώτο σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH με σύστημα κίνησης M HYBRID. Συνδυάζοντας την προοδευτική πολυτέλεια με την εντυπωσιακή εμφάνιση αντλεί έμπνευση από τη Βρετανίδα supermodel, Ναόμι Κάμπελ και σχεδιάστηκε με αποκλειστικά υλικά από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Εκτός όλων των άλλων, το ιδιαίτερο αυτό δημιούργημα έχει και ένα μοναδικό soundtrack που επινοήθηκε σε συνεργασία με τον συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής, Χανς Ζίμερ. Η BMW XM Mystique Allure είναι το τελευταίο προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της BMW και της Ναόμι Κάμπελ. Τα πρώτα βήματα της συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν πέρυσι με την καμπάνια “Dare to be You” για το λανσάρισμα της BMW XM.

Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών συνέθεσε το ιδανικό περιβάλλον για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW XM Mystique Allure. Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό του γαλλικού θέρετρου δίπλα στο λιμάνι, η Ναόμι Κάμπελ παρουσίασε τη μοναδική και εμπνευσμένη από την ίδια αυτή δημιουργία σε πλήθος εκλεκτών καλεσμένων, προτού μεταβεί με την BMW XM Mystique Allure στο κόκκινο χαλί έξω από το Palais des Festivals et des Congrès.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η BMW αναλαμβάνει χρέη Επίσημου Αυτοκινητιστικού Εταίρου του Φεστιβάλ των Καννών. Από αυτόν τον ρόλο της η BMW θα διαθέσει μια αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με περισσότερα από 200 οχήματα -ανάμεσά τους τα αμιγώς ηλεκτρικά BMW i7, BMW iX και BMW i5, καθώς και το plug-in υβριδικό BMW XM.

Η BMW XM Mystique Allure είναι το πρώτο όχημα στην ιστορία της μάρκας που σχεδιάστηκε με υλικά από τη βιομηχανία της υψηλής ραπτικής. Αυτή η ασυνήθιστη σύνδεση έρχεται να αναδείξει την BMW XM μέσα από ένα εντελώς νέο πρίσμα: εκφραστική, πρωτοποριακή – και συγχρόνως εξίσου κομψή και πολυτελής. Εμπνευσμένο από το αγαπημένο χρώμα της Ναόμι Κάμπελ, το όχημα είναι βαμμένο σε μία έντονη ultramarine απόχρωση.

Αποτελώντας μια σύγχρονη ερμηνεία υλικών υψηλής ραπτικής από κατασκευαστές πολυτελών υφασμάτων, η σχεδίαση μεταφέρει απρόσκοπτα την φινέτσα του εσωτερικού στο εξωτερικό, το όποιο είναι ντυμένο με πολυτελές βελούδο και απαστράπτουσες μεταλλικές πούλιες σε αποχρώσεις από έντονο βιολετί έως βαθύ ultramarine. Οι ιριδίζουσες επιφάνειες δημιουργήθηκαν με υψηλή ακρίβεια στο χέρι και με περισσή προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ακολουθώντας τις εντυπωσιακές γεωμετρικές φόρμες της BMW XM καταφέρνουν να εμπλουτίζουν οπτικά την ήδη εξωστρεφή αισθητική του αυτοκινήτου. Ο σχεδιασμός της BMW XM Mystique Allure αποτελεί σημείο συνάντησης των υψηλών επιδόσεων και της υψηλής ραπτικής συνθέτοντας μια μοναδική εικόνα πρωτοποριακής πολυτέλειας που συνεχίζεται και στο εσωτερικό.

Όλες οι επιφάνειες εδώ, συμπεριλαμβανομένου του M Lounge στο πίσω μέρος, φέρουν επένδυση από μοβ βελούδο. Στην τολμηρή εμφάνιση της BMW XM Mystique Allure έρχεται να προστεθεί ένας ήχος εξίσου ιδιαίτερος με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Βασίζεται σε μία ειδική προσαρμογή του BMW IconicSounds Electric που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του BMW Group Sound Design και του συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής, Χανς Ζίμερ.

Το soundtrack αυτού του one-off μοντέλου προβάλλει την απόλυτη αυτοπεποίθηση του εξωτερικού σχεδιασμού του στο ηχοτοπίο της απαλλαγμένης από εκπομπές ρύπων οδήγησης. Στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία του συστήματος κίνησης M HYBRID, κάθε κίνηση του γκαζιού συνοδεύεται από έναν συναισθηματικά συναρπαστικό ήχο που αποτυπώνει τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη μαγνητίζουσα γοητεία του αυτοκινήτου.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όπως είχαμε προαναγγείλει, η Alpine προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του νέου hot hatch μοντέλου της νέας ηλεκτρικής της εποχής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δύο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου εντάχθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» (ΑΤΧ), στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μεγαλειώδεις εικόνες από το πέρασμα των supercars από ορισμένα πολύ δυνατά POI’s της Ελληνικής πρωτεύουσας, που απαθανατίστηκαν από ντόπιους και τουρίστες. Ειδικά η στάση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Συμπληρώνοντας 125 χρόνια λειτουργίας εφέτος, η Fiat είναι μια από τις μακροβιότερες και πιο ιστορικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Η πορεία της είναι γεμάτη από καινοτόμα μοντέλα...