Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Έλον Μασκ – Χ: Ανακοίνωσε πως η εφαρμογή θα περιλαμβάνει ηχητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις

Σε αλλαγές προβαίνει στην εφαρμογή twitter, την οποία μετονόμασε σε Χ, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ. Σύμφωνα με ανάρτηση του στην δημοφιλή εφαρμογή, οι χρήστες σε λίγο καιρό θα μπορούν να πάρουν τηλέφωνο άλλα άτομα αλλά και να κάνουν βιντεοκλήση μέσω αυτής.

Η λειτουργία αυτή θα είναι συμβατή με Android, ios, PC και Mac ενώ δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεση με τηλεφωνικό αριθμό.

Αυτή η νέα λειτουργία έχει υπονοηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Θα εμφανιστεί σε μία από τις επερχόμενες ενημερώσεις. Η σχεδιάστρια του Twitter, Αντρέα Κόνγουεϊ, έχει μοιραστεί αποσπάσματα αυτών των νέων χαρακτηριστικών.

Ο τρόπος που θα λειτουργούν οι κλήσεις θα προσομοιάζει με αυτόν άλλων εφαρμογών που διαθέτουν ήδη αυτή την λειτουργία. Ο χρήστης θα μπορεί δηλαδή να καλέσει με βίντεο ή με ήχο μέσω της ενότητας DM.

Ακόμα ο Μασκ δεν έχει διευκρινίσει αν αυτή η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές ή σε όλους τους χρήστες του X.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla έχει αγοράσει το πρώην twitter από τον Οκτώβριο του 2022 και τον Ιούλιο του φετινού έτους άλλαξε την ονομασία του σε Χ. Φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην διάσημη εφαρμογή ώστε να περιέχει όσες περισσότερες λειτουργίες γίνεται.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η «εχθρική γραμμή» των χωρών της Βαλτικής έχει οδηγήσει στη διακοπή των περισσότερων δεσμών τους με τη Μόσχα, εκτίμησε σήμερα η εκπρόσωπος του υπουργείου...

ΔΙΕΘΝΗ

Στέλεχος της Χαμάς δήλωσε ότι η οργάνωση, που διαπραγματεύεται στο Κάιρο συμφωνία ανακωχής στην Λωρίδα της Γάζας, «δεν θα αποδεχθεί σε καμία περίπτωση συμφωνία...

ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση για την Ανάσταση έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Όπως τόνισε η ΠτΔ: «Με την Ανάσταση του Κυρίου η ελπίδα γεμίζει και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρκετές είναι οι κατηγορίες και οι κλάδοι εργαζομένων που εργάζονται την Κυριακή του Πάσχα. Η ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων έχει...