Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Δολοφόνησαν τον πρόεδρο της Τίγκρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο

Ο πρόεδρος της κολομβιανής ομάδας της δεύτερης κατηγορίας Τίγκρες FC, Έντγκαρ Πάεζ, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς μετά την ήττα της ομάδας του το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο 63χρονος επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Ατλέτικο FC, όταν δολοφονήθηκε από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα κοντά στο γήπεδο, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η κόρη του διέφυγε σώα και αβλαβής και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τη δολοφονία.

“Η οικογένεια της Τίγκρες και η αθλητική κοινότητα είναι συντετριμμένοι από αυτό το γεγονός”, ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

“Η αφοσίωσή του στην ομάδα και η αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας άφησαν ανεξίτηλο σημάδι σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν”.

Ο Φερνάντο Τζαραμίγιο, πρόεδρος της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Κολομβίας (DIMAYOR) που διαχειρίζεται τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θρήνησε τον θάνατο του Πάεζ.

“Πάντα τον διέκρινε ο σεβασμός προς τους φίλους του, οι ισχυρές αλλά σεβαστές θέσεις του και η αγάπη που δήλωνε για το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε με πάθος: το ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο Jaramillo.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Πάεζ στους επόμενους δύο γύρους των αγώνων.

Πηγή: ESPN
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Άνοιξαν και πάλι σήμερα τα σχολεία στο Μπανγκλαντές παρά το συνεχιζόμενο κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα αυτή της Νότιας Ασίας με θερμοκρασίες που...

ΔΙΕΘΝΗ

Οι κυπριακές Αρχές παρουσία και Ισραηλινών αξιωματούχων για λόγους ασφάλειας θα ελέγχουν ότι πρόκειται να μεταφερθεί από τη Λάρνακα στη Γάζα. Σε ένα εκτενές...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου. Η περιοδεία συντομεύθηκε κατά μία ημέρα...

ΕΛΛΑΔΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες, με κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, κάποιοι αγνοώντας την επικινδυνότητα των καιρικών συνθηκών έβαλαν φωτιές για να κάψουν κλαδέματα και υπολείμματα...