Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Βιασμός και δολοφονία 5χρονης στο Κάνσας – Η μητέρα της την είχε διώξει από το σπίτι

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως στις ΗΠΑ ένα 5χρονο κορίτσι από το Κάνσας βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε έναν καταυλισμό αστέγων στο δάσος.

H Zoey Felix βρέθηκε σε βενζινάδικο σοβαρά τραυματισμένη τη Δευτέρα (2/10), σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Τοπέκα. Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την DailyMail ένας άστεγος, ο Mickel W. Cherry, 25 ετών, συνελήφθη την Τρίτη (3/10) και κατηγορήθηκε για φόνο και βιασμό. Η εγγύησή του αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Γείτονες είπαν πως ο ύποπτος ήταν γνωστός στο παιδί καθώς είχε ζήσει κάποια στιγμή στο ίδιο σπίτι με τη Zoey, τον πατέρα και την αδελφή της.

Η 36χρονη μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, τους έδιωξε όλους από το σπίτι, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αναγκάζοντάς τους να ζήσουν σε ένα κάμπινγκ.

(AP Photo/John Hanna)

Οι κάτοικοι της περιοχής συνεργάζονταν μεταξύ τους, προκειμένου να την βοηθούν να κάνει μπάνιο, να ντύνεται και να τρώει ενώ πολλές φορές τούς ζητούσε να μείνει μαζί τους. Το παιδί όπως όλα δείχνουν δεν πήγαινε ούτε σχολείο, ενώ αρκετές φορές την είχαν δει να τριγυρνάει στη γειτονιά μόνη της χωρίς καμία επίβλεψη. Μία γειτόνισσα είπε πως το παιδί την ρωτούσε πάντα για το αν θα μπορούσε να μείνει στο δικό της σπίτι. «Κανονικά όταν ένα παιδί είναι επίμονο να μείνει, κάτι συμβαίνει στο σπίτι».

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως έκαναν πολλές αναφορές στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών του Κάνσας τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, αναφέροντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της Zoey, το οποίο δεν είχε τρεχούμενο νερό και ήταν γεμάτο περιττώματα. Αλλά όπως σημείωσαν τίποτα δεν έγινε ποτέ.

Πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, οι γείτονες της Zoey συνειδητοποίησαν ότι είχε φύγει. Συντετριμμένοι έμαθαν ότι δολοφονήθηκε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευοίωνες διαγράφονται οι προοπτικές για τις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου καθώς ωριμάζουν οι επενδύσεις σε νέες μονάδες εξαγωγής LNG. Σε ομιλία...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένας από τους δύο διασώστες υπεύθυνους για τον θάνατο του Ελάιζα ΜακΚλέιν, ενός νεαρού Αφροαμερικανού στον οποίο χορήγησαν κεταμίνη μετά τη σύλληψή του το...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η άμμος τελειώνει στην κλεψύδρα και οι ελάχιστες επιχειρήσεις, περίπου το 5% – 6% του συνόλου, που δεν έχουν συμμορφωθεί θα πρέπει να το...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα με τους εμπόρους να περιμένουν ο εορταστικός τζίρος, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και των υπηρεσιών εστίασης και...