Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Άλογο με προορισμό το Βέλγιο επιχειρεί δραπέτευση στον αέρα

Ένα φορτηγό αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, αφού ένα άλογο βγήκε από το κλουβί του στον αέρα, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το άλογο ξέφυγε μέσα σε μισή ώρα από την απογείωση της πτήσης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος περίπου 31.000 ποδιών, σύμφωνα με το ABC News, το οποίο επικαλέστηκε καταγραφή του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Ο πιλότος του Boeing 747 της Ισλανδικής Air Atlanta ζήτησε άδεια να γυρίσει με το άλογο πίσω στο διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy, αφού τα μέλη του πληρώματος δεν μπόρεσαν να στριμώξουν το άλογο στο στάβλο του.

«Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την πτήση, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στη Νέα Υόρκη καθώς δεν μπορούμε να ασφαλίσουμε ξανά το άλογο», ακούστηκε να λέει ο πιλότος.

Το αεροπλάνο, φορτωμένο με χιλιάδες κιλά καυσίμων για την υπερατλαντική πτήση, αναγκάστηκε να πετάξει περίπου 20 τόνους καυσίμων πάνω από τον Ατλαντικό πριν μπορέσει να προσγειωθεί με ασφάλεια πίσω στη Νέα Υόρκη.

Η πτήση συνέχισε το ταξίδι της λίγο μετά το περιστατικό και προσγειώθηκε στη Λιέγη, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightRadar24.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευοίωνες διαγράφονται οι προοπτικές για τις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου καθώς ωριμάζουν οι επενδύσεις σε νέες μονάδες εξαγωγής LNG. Σε ομιλία...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένας από τους δύο διασώστες υπεύθυνους για τον θάνατο του Ελάιζα ΜακΚλέιν, ενός νεαρού Αφροαμερικανού στον οποίο χορήγησαν κεταμίνη μετά τη σύλληψή του το...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η άμμος τελειώνει στην κλεψύδρα και οι ελάχιστες επιχειρήσεις, περίπου το 5% – 6% του συνόλου, που δεν έχουν συμμορφωθεί θα πρέπει να το...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα με τους εμπόρους να περιμένουν ο εορταστικός τζίρος, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και των υπηρεσιών εστίασης και...