Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: Νέος γύρος φημών για το εάν εμφανίστηκε σε κατάστημα – Στη Ρωσία ιστοσελίδες μιλούσαν για τον θάνατο του Καρόλου

Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από την κατοικία της εντός του βασιλικού κτήματος, εθεάθη –για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή επέμβασή της– η Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που οργιάζουν τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας, τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το πριγκιπικό ζεύγος εθεάθη να κάνει τα ψώνια του και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα. Ωστόσο, η εμφάνιση, δεν συνοδεύεται από φωτογραφίες ή πλάνα και συνεπώς έδωσε ακόμη περισσότερη τροφή για φήμες.

Μετά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει πηγές από το Παλάτι, αναφέρουν οι Sunday Times, τονίζουν πως η Κέιτ ίσως μιλήσει για το θέμα της υγείας της όταν πλέον θα έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της. Φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη με τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα και τις θεωρίες που ακολουθούν την εξαφάνισή της.

«Πηγή» που γνωρίζει τον Γουίλιαμ και την Κέιτ από τότε που ήταν νέοι, αναφέρει ότι ο Γουίλιαμ θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του από την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης και ο κόσμος θα πρέπει να την αφήσει να αναρρώσει με ηρεμία,», ήταν ένα ακόμη τηλεοπτικό σχόλιο.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερο να είσαι ειλικρινής, γιατί αν δεν λες τι έχει συμβεί τότε απλά επιτρέπεις στον κόσμο να κάνει υποθέσεις, δήλωσε στον αντίποδα, ο συγγραφέας Τομ Κουίν.

Σφοδρή κριτική πάντως δέχεται και η ομάδα δημοσίων σχέσεων του Γουίλιαμ και της Κέιτ για λάθος χειρισμούς στην υπόθεση. «Συγκρίνονται σε αξιοπιστία με εκείνα των Ιρανών και των Βορειοκορεατών», σχολίασε ο δημοσιογράφος, Ρομπ Τζόνσον.

Εκτός από τη δημόσια εμφάνιση πάντως το πριγκιπικό ζεύγος ανήρτησε και ένα μήνυμα στο Χ με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

«Χαρούμενη μέρα του Αγίου Πατρικίου! Δείτε ένα απόσπασμα από την ιρλανδική φρουρά που κάνουν πρόβα για την ετήσια παρέλαση. Υγεία σε όλους που γιορτάζουν σήμερα».

Οι φημολογίες γύρω από τη βασιλική οικογένεια πήραν μια άλλη τροπή στη Ρωσία. Εκεί ιστοσελίδες ανακοίνωσαν τον θάνατο του Βασιλιά Καρόλου. Έβαλαν μάλιστα και φωτογραφία στην οποία όπως ισχυρίστηκαν απεικονίζεται η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. Κάτι που έσπευσαν να διαψεύσουν ρωσικά μέσα ως ψεύτικη είδηση.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευοίωνες διαγράφονται οι προοπτικές για τις τιμές του ρεύματος και του φυσικού αερίου καθώς ωριμάζουν οι επενδύσεις σε νέες μονάδες εξαγωγής LNG. Σε ομιλία...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένας από τους δύο διασώστες υπεύθυνους για τον θάνατο του Ελάιζα ΜακΚλέιν, ενός νεαρού Αφροαμερικανού στον οποίο χορήγησαν κεταμίνη μετά τη σύλληψή του το...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η άμμος τελειώνει στην κλεψύδρα και οι ελάχιστες επιχειρήσεις, περίπου το 5% – 6% του συνόλου, που δεν έχουν συμμορφωθεί θα πρέπει να το...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα με τους εμπόρους να περιμένουν ο εορταστικός τζίρος, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών και των υπηρεσιών εστίασης και...