Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κέιτ Μίντλετον συγκίνησε τους πάντες λέγοντας ότι πάσχει από καρκίνο – Συζητήσεις για το μέλλον της μοναρχίας

Ευχές από όλο τον κόσμο φθάνουν για την Κέιτ Μιντλετον μετά από την δημόσια ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκίνησε τους πάντες λέγοντας ότι δέχεται προληπτική θεραπεία για καρκίνο, ενώ περιέγραψε τη διάγνωσή της ως «τεράστιο σοκ».

Η διάγνωση για καρκίνο έγινε μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που έκανε η Κέιτ τον περασμένο Ιανουάριο. Η ίδια και ο Γουίλιαμ χρειάστηκαν χρόνο για να το πουν στα τρία μικρά παιδιά τους τον Τζορτζ 10, την Σάρλοτ 8 και τον Λούη 6 ετών. Η ημέρα που δημοσιεύτηκε το βίντεο ήταν επιλεγμένη για την προστασία των παιδιών καθώς έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Καθολικού Πάσχα.

Όλα τα βρετανικά πρωτοσέλιδα βγήκαν με τίτλους για την υγεία της Κέιτ αλλά και με κριτική για τις φήμες που κυκλοφορούσαν όλο αυτόν τον καιρό στο διαδίκτυο.

Τα νέα σοκάρουν τη χώρα αλλά προκαλούν συζητήσεις και για το μέλλον της μοναρχίας καθώς και ο Βασιλιάς Κάρολος δέχεται θεραπεία για καρκίνο.

Ο βρετανός μονάρχης δήλωσε περήφανος για την δημόσια ομολογία της αγαπημένης του νύφης, όπως την χαρακτήρισε, με την οποία δέθηκε περισσότερο ενώ, οι δυο τους νοσηλεύονταν ταυτόχρονα στην κλινική του Λονδίνου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έστειλαν ευχές για υγεία και ανάρρωση, ενώ ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ και όλος πολιτικός κόσμος έστειλαν τη στήριξη τους στην Κέιτ και την οικογένεια.

Η 42χρονη μελλοντική βασίλισσα αναγκάστηκε ουσιαστικά να προβεί στην δημόσια ανακοίνωση για την υγεία της καθώς μετά την απουσία του Γουίλιαμ από το  μνημόσυνο του νονού του τέως μονάρχη της Ελλάδας, οργίασαν οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Ο Γουίλιαμ θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις ενώ, όλοι τώρα ζητούν να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας.

Δείτε τo συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...

ΕΛΛΑΔΑ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην τέλεση κλοπών οχημάτων, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσαν ως...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης επισημαίνονται τα εξής: Κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 26...

ΕΛΛΑΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω...