Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Το σπαρακτικό μήνυμα των γονιών της Μαντλίν: Ευτυχισμένα γενέθλια, σε περιμένουμε – Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ

Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν δημοσίευσαν ένα σπαρακτικό μήνυμα 20 χρόνια από τη γέννηση της κόρης τους αναφέροντας μεταξύ άλλων «Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε. Δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσουμε».

Η Κέιτ και ο Τζέρι έγραψαν «Χρόνια πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί».

Το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας για την ανεύρεση του κοριτσιού Find Madelein Campaign στο Facebook συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει το παιδί σε ηλικία τριών ετών, με ένα ροζ καπέλο, χαμογελαστό να κρατά μπάλες του τένις.

Οι ΜακΚαν θα θυμηθούν την κόρη τους «ήσυχα» κατά τη διάρκεια μιας μικρής γιορτής στο σπίτι με τα δεκαοκτάχρονα δίδυμα παιδιά τους Σον και Αμελί.

Κρατούν ακόμα μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή 16 χρόνια μετά την αρπαγή της από ένα διαμέρισμα όπου είχαν πάει για διακοπές στην Πορτογαλία.

Ο θείος του κοριτσιού Μπράιαν Κένεντι δήλωσε: «Δεκαέξι χρόνια και ακόμα να μην ξέρεις πού βρίσκεται είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα και αν τα νέα ήταν άσχημα, κατά κάποιο τρόπο, θα μας έδινε κάποιο τέλος. Αλλά χωρίς τέλος υπάρχει ακόμα ελπίδα».

Πηγή: Daily Mail

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Δύο φυλακισμένοι Γαζαίοι, ο ένας εκ των οποίων ήταν γιατρός στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, πέθαναν σε ισραηλινές φυλακές, ανακοίνωσαν δύο παλαιστινιακές ενώσεις που προασπίζονται...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα στο Βέλγιο, καθώς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, η εξαφάνιση της...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να δεσμευτεί ρητά ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος...

ΔΙΕΘΝΗ

Αμερικανίδες γερουσιάστριες, από κοινού με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Χάλι Μπέρι, κατέθεσαν σήμερα ένα νομοσχέδιο που προβλέπει την αποδέσμευση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για...