Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη δήλωση της Madonna μετά την περιπέτεια της υγείας της – Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή

Έναν μήνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της και την ξαφνική νοσηλεία της στην ΜΕΘ λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, η Madonna δήλωσε στο Instagram: «συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που είμαι ζωντανή».

Στην ανάρτηση με φωτογραφίες με τα παιδιά της, David και Lourdes, η διάσημη τραγουδίστρια είπε ότι είχε χρόνο να σκεφτεί πόσα πολλά είχαν κάνει τα παιδιά και οι φίλοι της για εκείνη κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της.

«Όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με στήριξαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το ίδιο και η αγάπη και η υποστήριξη από τους φίλους μου» έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα μοιράστηκε επίσης μια εικόνα με την ίδια να κρατάει μια κορνιζαρισμένη Polaroid. Eξήγησε ότι τραβήχτηκε από τον Άντι Γουόρχολ και δείχνει τον θρύλο της ποπ αρτ Κιθ Χάρινγκ να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον.

Στην ανάρτηση πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτευσαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου».

Η παγκόσμια περιοδεία της για την 40ή επέτειό της, η οποία αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της, θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο στην Ευρώπη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ιταλικός Τύπος ασχολείται με την άσκηση ΝΑΤΟ ‘Neptune Strike’, η οποία ξεκίνησε στα ανοιχτά της Κρήτης. Il Sole 24 Ore: Η πρώτη συμμετοχή...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός σήμερα περιοδεύει στην κεντρική αγορά στο Μαρούσι ενώ το βράδυ θα παραβρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία των Αγίων...

ΕΛΛΑΔΑ

Μια βόλτα κατέληξε σε εφιάλτης για μια οικογένεια στην οδό Πειραιώς, εκεί όπου σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο, το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Ο 26χρονος...

ΔΙΕΘΝΗ

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη νότια Βραζιλία, όπου σχεδιάζει να μεταβεί σήμερα ο πρόεδρος Λούλα, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους, κατά...