Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Τι βρέθηκε στο σπίτι του 19χρονου που συνελήφθη για εμπλοκή στους πυροβολισμούς εναντίον 25χρονου

Συνελήφθη 19χρονος ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι 25χρονο αλλοδαπό τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (28/8) στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επίσης, εξιχνιάστηκε ληστεία η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία έγινε από τον 19χρονο υπό την απειλή μαχαιριού σε βάρος δύο 14χρονων λίγες μέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, της ΕΛΑΣ ο 19χρονος, μαζί με ένα άλλο άτομο πλησίασε έναν 25χρονο αλλοδαπό που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο με φιλικό του πρόσωπο.

Για ασήμαντη αφορμή, στην αρχή, πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του 25χρονου, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι.

Αμέσως μετά και οι δύο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση και διέφυγαν.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Αρχικά βρέθηκε από την αστυνομία το όχημα διαφυγής και στην συνέχεια εντοπίστηκε από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χθες το απόγευμα ο 19χρονος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συναυτουργία με τη χρήση πυροβόλου όπλου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • πιστόλι με γεμιστήρα,
  • πιστόλι ρέπλικα,
  • ξύλινο ρόπαλο,
  • φακός με προσαρτημένη συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (TEIZER),
  • αναδιπλούμενος σουγιάς,
  • μαχαίρι και
  • ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα άφιξης και διαφυγής στο σημείο που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Από την έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε βραδινές ώρες της 24/8/2023 στο Ίλιον.

Ο 19χρονος με τον συγκατηγορούμενο του, φέρεται να πλησίασαν δύο 14χρονους και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν τα τσαντάκια που είχαν στην κατοχή τους.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον επτά είναι οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου στον ποταμό Μόικα της Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα, το...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το απόγευμα στη Νέα Ιωνία, από το τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, ένας 20χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί...

ΕΛΛΑΔΑ

Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 63 ετών η οποία βρέθηκε...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Σάββατο, 11 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η  μνήμη των Άγιων Κύριλλου και Μεθόδιου οι εκ Θεσσαλονίκης Ισαπόστολοι και Φωτιστές των Σλάβων. Ο Άγιος Μώκιος ο...