Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Αρκετές καταιγίδες την Τετάρτη, με νοτιάδες και βροχές από το απόγευμα στα δυτικά

Την Τετάρτη θα εκδηλωθούν αρκετές καταιγίδες σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, κυρίως στα δυτικά, τις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο.

Θα βρέξει πρόσκαιρα και στην Αθήνα. Οι νοτιάδες 6 με 7 μποφόρ. Ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με βροχές και τοπικές καταιγίδες και πάλι κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά για την Τετάρτη στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, το ανατολικό και το νότιο Αιγαίο προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, και στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά έως 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα νότια ίσως και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 31 τραυματίστηκαν σε τροχαίο χθες Κυριακή στο Μεξικό, ανακοίνωσαν οι αρχές. Το δυστύχημα έγινε στην...

ΕΛΛΑΔΑ

Έξι χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που άφησε πίσω της 104 νεκρούς το Τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών αποφάσισε την καταδίκη των 6 από...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν θα μεταβεί στο Ισραήλ και στην Ιορδανία την Μεγάλη Τετάρτη, την επομένη της συμμετοχής του σε σύνοδο...

ΔΙΕΘΝΗ

Επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν στον Ισημερινό κατά τη διάρκεια επίθεσης στην περιφέρεια της Γουαγιακίλ (νοτιοδυτικά), πλέον επίκεντρο της βίας στη χώρα, ανακοίνωσε η αστυνομία το...