Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Νταλάρας: Το ξέσπασμα του τραγουδιστή & οι αντιδράσεις των τηλεοπτικών προσώπων (βίντεο)

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του ο Γιώργος Νταλάρας, όταν δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για δηλώσεις.

Νωρίτερα παρελθοντικές δηλώσεις του τραγουδιστή είχαν προκαλέσει πληθώρα σχολίων, όταν ο Γιώργος Νταλάρας είχε αναφερθεί στους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση, αναφέροντας πως είναι ντροπή και αγγίζουν τα όρια του καραγκιοζιλικιού.

«Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής σε άλλες του δηλώσεις.

«Εάν σας προσβάλουν οι απόψεις μου…»
Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, ξεσπώντας στις ερωτήσεις που του έκαναν.

«Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Εάν δείτε τον εαυτό σας μετά, θα ντραπείτε. Δουλειά δεν είναι να κάνετε όποτε σας τύχει, δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Εάν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Εσείς το κάνατε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, εγώ είμαι αυτός που είμαι από το 1969. Αυτό που κάνετε είναι μία γελοιότητα. Θα θέλατε να είστε κάπου άλλου με άλλες συνθήκες εργασίας που να μην σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα. Δεν ξέρετε τι έχει κάνει ο Βασίλης Τσιτσάνης στην πατρίδα μας. Το δίκιο δεν είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή, είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνετε. Αυτό που κάνετε είναι μία μορφή καταστροφής της δουλειάς σας», είπε μεταξύ άλλων.

Οι αντιδράσεις
Η έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα στις τηελοπτικές κάμερες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παρουσιαστές και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Είναι κρίμα ένας τόσο μεγάλος καλλιτέχνης να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Η οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή, δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να κρίνει τη δουλειά μου και να τη λέει γελοία», σχολίασε η Μπέτι Μαγγίρα.

Από την άλλη η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε πως είναι μουδιασμένη μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή και έσπευσε να υπερασπιστεί τους ρεπόρτερς των εκπομπών.

«Από το πεζοδρόμιο ξεκινήσαμε όλοι, αυτά είναι τα πρώτα βήματα. Τι του κάνανε; Τι του είπαν και τον πείραξε τόσο πολύ;», είπε η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι». Προσβλητικές βρήκε της δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα η Νόνη Δούνια, ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε πως ο τραγουδιστής «κρεμιέται μόνος του στα μανταλάκια με αυτά που είπε».

«Στα περισσότερα ελληνικά σπίτια έχουν σηκωθεί και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα. Πολύ καλά έκανε και μας άδειασε», είπε η Ναταλία Γερμανού, με τον Δημήτρη Μακαλιά να αντιδρά με τη σειρά του στις δηλώσεις της. «Αφού συμφωνεί η Ναταλία Γερμανού με τον Γιώργο Νταλάρα, γιατί δεν βγάζει την ουρά της απ’ έξω;. Περιμένω από την εκπομπή της να μην ξαναστειλει δημοσιογράφο σε αυτά τα πεσίματα που λέει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών εστιάζει την προσοχή της η κυβέρνηση και αυτά αναμένεται να απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ξεκινά στις...

ΕΛΛΑΔΑ

Τις τελευταίες 24 ώρες, με κατά τόπους θυελλώδεις ανέμους, κάποιοι αγνοώντας την επικινδυνότητα των καιρικών συνθηκών έβαλαν φωτιές για να κάψουν κλαδέματα και υπολείμματα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρέθηκε από νωρίς το πρωί, και το δεύτερο κύμα των συλληφθέντων, σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη το Δεκέμβριο, και...

ΕΛΛΑΔΑ

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στο facebook αναφέρεται στην ηρωική έξοδο των «Ελεύθερων Πολιορκημένων», την Κυριακή των Βαΐων του 1826, υπογραμμίζοντας...