Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπιλ Γκέιτς στην Ελλάδα: Το πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα της Microsoft

Προσγειώθηκε το απόγευμα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο Μπιλ Γκέιτς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Ο ισχυρός άνδρας της Microsoft έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτικό αεροσκάφος στον VIP τομέα του αεροδρομίου.

Η ΕΡΤ, βρέθηκε έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου υπήρχε κινητικότητα αν και η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν δίνει πληροφορίες για την άφιξη του Αμερικανού μεγιστάνα για ευνόητους λόγους.

Κατά τις πληροφορίες, ο Μπιλ Γκέιτς θα μείνει για λίγες μέρες και πιθανόν να επισκεφθεί κάποια νησιά.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Ελλάδα ενώ να σημειωθεί ότι «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ. Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Μπιλ Γκέιτς αναμένεται να διαμείνει στην προεδρική σουίτα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ, όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτεί και μερικά από τα ελληνικά νησιά.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπιλ Γκέιτς έρχεται στην Ελλάδα, ενώ «τρέχει» και μια μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ.

Θα δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας έφτασε το ιστιοφόρο Belem, μεταφέροντας τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, που άναψε στην αρχαία Ολυμπία στις 16 Απριλίου. Στο...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αρκετές είναι οι κατηγορίες και οι κλάδοι εργαζομένων που εργάζονται την Κυριακή του Πάσχα. Η ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων έχει...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει συνέπειες για κυβερνοεπίθεση που φέρεται να ενορχηστρώθηκε από ομάδα που έχει δεσμούς με τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της, διεμήνυσε σήμερα...

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 188 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε πλημμύρες από τον Μάρτιο στην Κένυα, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσε σήμερα το υπουργείο...