Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Παλλήνη: Άνδρας πέταξε άγνωστη χημική ουσία σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης λόγω προστίμου

Άγνωστη χημική ουσία πέταξε την περασμένη Τρίτη (4/10), άνδρας που διαφεύγει της σύλληψης σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης.

Στο δράστη είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση, η οποία διαπιστώθηκε, ύστερα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης.

Το χρονικό

Ο άνδρας μπήκε στα γραφεία της πολεοδομίας πετώντας το επικίνδυνο υγρό, αρχικά στην γυναίκα υπάλληλο και στη συνέχεια σε συνάδελφό της, που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα και προβλήματα όρασης.

Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος καταδίκασε την επίθεση τονίζοντας: «Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο, για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας».


Δεν είναι πρώτη φορά που δημοτικοί υπάλληλοι δέχονται επίθεση, καθώς και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Μια ζωή όλο βία και σκληρότητα στα χέρια του δράστη της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, φαίνεται πως βίωνε το θύμα. Ο δολοφόνος που παραδέχθηκε με...

ΔΙΕΘΝΗ

Ένα παιδί κάτω των πέντε ετών πέθανε από ιλαρά στο Οντάριο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια σε...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, ο Τζέικ Σάλιβαν, θα μεταβεί στη Σαουδική Αραβία το Σάββατο και στο Ισραήλ την Κυριακή, ανακοίνωσε εκπρόσωπος...

ΔΙΕΘΝΗ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο του 2016 από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ράπερ Puff Daddy να σέρνει και να κλωτσάει την πρώην...