Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια: Τα καλά και τα άσχημα μαντάτα του Νοεμβρίου

Ζώδια: Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα διανύουμε αισίως τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου και τα μαντάτα που θα μας φέρει είναι καλά και κακά.

Στις 8 Νοεμβρίου θα έχουμε σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους της σταθερής ομάδας ζωδίων, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ή όσους έχουν ωροσκόπο σ’ αυτά τα ζώδια.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να δείξουν το τέλος μιας κατάστασης σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και γενικότερα υπάρχει μια τάση για αλλαγές και ανατρεπτικά γεγονότα. Η σεληνιακή έκλειψη μάς κάνει πιο συναισθηματικούς και μάς κάνει να παίρνουμε τα πράγματα κατάκαρδα και πιο προσωπικά.

Ζώδια: Ποιοι έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο Νοέμβριο

Τα ζώδια λοιπόν που έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο Νοέμβριο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι (ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου).Ειδικά το πρώτο δεκαπενθήμερο τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για μερικούς.

Ταύρος

Η έκλειψη της σελήνης γίνεται στο ζώδιό σου και να είσαι έτοιμος/η για πολλές αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή σου. Κλείνουν πολλά κεφάλαια σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να χωρίσεις, να αλλάξεις δουλειά ή να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα την σχέση σου. Οσα δεν έκανες τόσα χρόνια, θα τα κάνεις σε έναν μήνα! Το τέλος μιας εποχής είναι ο Νοέμβριος για σένα.

Λέων

Ο Νοέμβριος θα είναι σκληρός και δύσκολος για σένα. Το κλίμα θα είναι βαρύ και δεν θα έχεις καλή διάθεση εξαιτίας γεγονότων που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ο μήνας φανερώνει ξεκαθαρίσματα, ανατροπές και ριζικές αλλαγές ζωής. Σε απασχολεί η δουλειά και το σπίτι, όπου εκεί θα γίνουν οι σημαντικές αλλαγές. Πολλά προβλήματα θα έρθουν από το παρελθόν που δεν έχεις λύσει ακόμα. Θα σφίξεις τα δόντια και θα πάρεις αποφάσεις που δεν μπορείς να κάνεις διαοφορετικά.

Σκορπιός

Η έκλειψη της σελήνης γίνεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πολλές αλλαγές, όπως ένας χωρισμός, μια μετακόμιση, ή αλλαγή εργασίας. Είναι πολύ πιθανόν να θέλεις να κάνεις αλλαγή ακόμη και στην εμφάνισή σου. Τον Νοέμβριο ουσιαστικά θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Θα νιώσεις πίεση και ζόρι και σίγουρα το κλίμα δεν θα είναι ευχάριστο. Ενα κεφάλαιο του παρελθόντος πρέπει να κλείσει οριστικά. Αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο θα βγει στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Ο Νοέμβριος θα είναι ζόρικος και για σένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου σε έχει επηρεάσει και σε αποδυναμώνει. Προβληματίζεσαι για το μέλλον και τους στόχους σου. Διανύεις το τέλος μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας άλλης. Ανθρωποι θα σε ξαφνιάσουν από κει που δεν το περιμένεις. Προσοχή σε αποφάσεις που έχουν σχέση με τον γάμο και την εργασία σου.

Ζώδια: Σε ποιους θα γελάσει το χειλάκι τους

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Νοέμβριο δεν είναι πολλά

Ιχθύες

Αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, κοινώς στο τέλος του γ’ δεκαημέρου, έχεις να περιμένεις πολλά και όμορφα πραγματάκια να γίνουν, καθώς, όπως ίσως γνωρίζεις, ο Δίας θα σου κάνει τη χάρη να επιστρέψει πάνω σου, φέρνοντάς σου καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητες ανέλιξης, τόσο στην προσωπική όσο και την ερωτική σου ζωή ή τις σχέσεις σου. Μπορεί μάλιστα να ολοκληρωθεί με επιτυχία κάτι που είχες ξεκινήσει, παλιότερα αλλά, λόγω συνθηκών, δεν ευοδώθηκε. Από την άλλη, από τις 16 και μετά εσύ του α’ δεκαημέρου να αναμένεις μια διάκριση, προαγωγή ή μια καινούργια προοπτική στα επαγγελματικά σου.

Παρθένος

Όπως ο απέναντί σου, έτσι κι εσύ των τελευταίων ημερών θα είσαι από τους τυχερούς που θα απολαύσουν τα δώρα που απλόχερα θα τους χαριστούν από το σύμπαν, λόγω του Δία που επιστρέφει στον 7ο οίκο σου φέρνοντας ευκαιρίες, ευκολίες, λύσεις και προοπτικές για νέες συνεργασίες, αρκετά επωφελείς. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας που θα εξελιχθεί γρήγορα σε δεσμό. Από τις 16 και μετά, εσύ του α’ δεκαημέρου θα βελτιώσεις και τις συνθήκες του περιβάλλοντός σου, θα φτιάξεις το σπίτι σου, θα περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και το ταίρι σου, θα κάνεις αγορές οικιακού εξοπλισμού και ενδεχομένως να επιλυθούν υπέρ σου κληρονομικά θέματα.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, επιστρέφει στον 4ο οίκο σου, οπότε εσύ που είσαι γεννημένος τέλος του γ’ δεκαημέρου, θα απολαύσεις έναν όμορφο Νοέμβριο, αφού θα σου προσφέρει ένα ωραίο σπιτικό και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αγοράσεις είδη οικιακού εξοπλισμού, αντικείμενα ή έπιπλα που ήθελες καιρό, αλλά και να χουχουλιάσεις τώρα που αρχίζουν οι κρύες νύχτες με τον καλό ή την καλή σου αγκαλιά. Αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις βρει ταίρι, μην στενοχωριέσαι καθώς από τις 16 και μετά, με την Αφροδίτη πάνω σου περιζήτητος θα γίνεις, η καρδούλα σου θα αρχίσει να χτυπά γοργά και οι ευκαιρίες για έναν έρωτα που θα σε συναρπάσει θα είναι αρκετές, κυρίως για σένα που θα είσαι στο α’ δεκαήμερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...