Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα της FIFA για τον διάσημο σεφ Σαλτ Μπάε που βόλταρε με το τρόπαιο μετά τον τελικό!

Η FIFA ερευνά πώς ο διάσημος σεφ Σαλτ Μπάε και πολλά άλλα άτομα απέκτησαν «αδικαιολόγητη πρόσβαση» στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Salt Bae, ο Τούρκος σεφ του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nusret Gokce, απεικονίστηκε να κρατά και να φιλά το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ πανηγύριζε με τους παίκτες της Αργεντινής μετά τη νίκη τους επί της Γαλλίας.

Οι κανόνες της FIFA ορίζουν ότι το τρόπαιο μπορεί να κατέχει μόνο μια «πολύ επιλεγμένη» ομάδα ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των νικητών των τουρνουά, των αξιωματούχων της FIFA και των αρχηγών κρατών.

Σε δήλωση στο BBC Sport, ένας εκπρόσωπος της FIFA είπε: «Μετά από μια πρώτη έρευνα, η FIFA διαπίστωσε πώς διάφορα άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Lusail στις 18 Δεκεμβρίου.

«Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα».
Ο Salt Bae είναι ιδιοκτήτης μιας αλυσίδας πολυτελών ψητοπωλείων και έγινε γνωστός το 2017, αφού η τεχνική του για την προετοιμασία και το μαγείρεμα κρέατος έγινε viral στο διαδίκτυο.

Πολλοί νυν και πρώην ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχουν φάει στα εστιατόρια του Salt Bae.

Τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον οποίο αργότερα φωτογραφήθηκε στα VIP καθίσματα σε έναν αγώνα με τους θρύλους της Βραζιλίας Ρονάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος και Καφού.

Ο Μέσι φάνηκε να αγνοεί τον Σαλτ Μπάε στους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη της Αργεντινής, καθώς ο σεφ προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι...

ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την Ανάσταση με κακοκαιρία και το… «Χριστός Ανέστη» με ομπρέλες, έφτασε και η Κυριακή του Πάσχα όπου τα φαινόμενα δεν ευνοούν γιατο παραδοσιακό...

ΔΙΕΘΝΗ

Το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας πλήττεται από «πραγματικό λιμό» που επεκτείνεται προς νότον, προειδοποιεί η διευθύντρια του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος Σίντι ΜακΚέιν....

ΔΙΕΘΝΗ

Υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι η Χαμάς «θέτει προσκόμματα σε κάθε πιθανότητα» ανακωχής στην Λωρίδα της Γάζας επιμένοντας στον τερματισμό του πολέμου κατά την...