Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τι φέρνει το 2023 για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

Τι φέρνει το 2023 για τα 12 ζώδια σε επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είστε έτοιμοι να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Φουλ ενέργεια, πολλή δύναμη. Θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, σύμφωνα με τις αντικειμενικές σας ανάγκες. Φίλοι, γνωστοί αλλά και η οικογένεια είναι στο πλάι σας, στηρίζοντας τις προσπάθειές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υπερβολές, κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να φέρουν συγκρούσεις, με συνεργάτες που δεν αρέσκονται στις παρορμητικές κινήσεις και τα ρίσκα σας. Θετικές οι ευκαιρίες για κέρδος, χρειάζεται όμως προσοχή.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι φίλοι σάς καλούν για διασκέδαση. Μην αρνηθείτε. Με ευαισθησία και έντονο αισθησιασμό θα πλησιάσετε το ταίρι σας για να περάσετε όμορφα μαζί. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας. Θα διεκδικήσετε δυναμικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θετική διάθεση, ζωντάνια και ετοιμότητα για δράση. Είστε από τους πιο ευνοημένους της χρονιάς. Αποφασίστε λοιπόν να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας, ξεκινώντας από τον οργανισμό σας. Η υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής είναι ό,τι καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολύ καλά τα νέα που θα πάρετε για τα οικονομικά σας. Ενα ταξίδι, που θα συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση, θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, θα ανοίξει το πνεύμα σας και θα φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προβληματίζεστε από πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος, κυρίως ως προς τις προθέσεις τους απέναντί σας. Θα αναρωτηθείτε έντονα για το πόσο και πώς μπορείτε να εμπιστευθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κι αν πραγματικά μπορούν να σας στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιες από τις εκκρεμείς υποθέσεις σας, του προηγούμενου χρόνου, διευθετούνται σταδιακά και αυτό σας ικανοποιεί πολύ και παραμερίζει την απογοήτευση που νοιώθατε ως τώρα. Τακτοποιούνται υποχρεώσεις προς τρίτους εύκολα και γρήγορα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο,τι έχει να κάνει με υποχρεώσεις σας προς τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, διευθετείται εύκολα και εποικοδομητικά. Δείξτε σύνεση και σοφία στις συνεργασίες σας και προσμετρήστε το ρίσκο στις επιδιωκόμενες συμφωνίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένειά σας, κυρίως, θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα. Οι σύζυγοι, οι μακροχρόνιοι σύντροφοι θα είναι τα πρόσωπα που θα σας δώσουν χαρά. Οι ελεύθεροι ακόμα μπορείτε να παίζετε. Τα σοβαρά έρχονται αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καλή διάθεση, ενθουσιασμός και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας δίπλα σας, μπαίνετε στην καινούργια χρονιά με κέφι και χαρά. Μπορείτε να περιμένετε τα μέγιστα φέτος, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δώσετε τα μέγιστα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το διάστημα θα βγουν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα επαγγελματικά προβλήματα, που τόσον καιρό μένουν άλυτα, στο παρασκήνιο. Κάτι καινούργιο έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά δεν είναι η ώρα του να οριστικοποιηθεί.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είστε και στην καλύτερη διάθεση για να κάνετε γνωριμίες, αισθηματικού τύπου, ωστόσο είστε ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Υπάρχουν πρόσωπα που τους αρέσετε, και ίσως σας διεκδικήσουν, αυτό το διάστημα. Μην βιαστείτε να τα απορρίψετε.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Εντονα συναισθήματα, έντονες και οι συγκινήσεις, κι ας υπάρχουν κάποια θέματα που σας στεναχωρούν. Τώρα, αρχίζετε σιγά σιγά να συνέρχεστε ψυχολογικά κυρίως, και αποφασίζετε να δραστηριοποιηθείτε μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αδράνειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εντονη επαγγελματική δραστηριότητα, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση, κυρίως γιατί ανεβαίνουν τα οικονομικά σας. Κάποιες ίντριγκες στη δουλειά, ευτυχώς, δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τα σχέδιά σας, ωστόσο χρειάζεται ψυχραιμία στην αντιμετώπισή τους

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας, ίσως γιατί δεν συμφωνούν με τις αισθηματικές σας επιλογές. Πεσμένη η διάθεσή σας, ίσως γιατί προσπαθείτε να συνέρθετε από έναν χωρισμό που σας στοίχισε. Υπομονή, στο τέλος της εβδομάδας, όλα θα είναι καλύτερα και εσείς φουλ ερωτευμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο χρόνος ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές, αρκετή εύνοια στις επιδιώξεις σας και με τους αγαπημένους σας ανθρώπους να είναι δίπλα σας για να στηρίξουν τα σχέδιά σας, η χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και με τις καλύτερες προοπτικές για επιτυχία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ορθή κρίση, καθαρή σκέψη και αποφασιστικότητα είναι τα όπλα σας στη διεκδίκηση της επιτυχίας. Οποιαδήποτε δυσκολία κι αν βρεθεί στο δρόμο σας, δεν έχει ελπίδες να σας εμποδίσει. Οικονομική άνοδος και μια καλή εργασιακή συμφωνία

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε πάντα δίπλα σας το αγαπημένο σας οικογενειακό περιβάλλον που στηρίζει αλλά και ενισχύει τις προσπάθειές σας. Οσοι είστε σε σταθερές και μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις, καλό είναι να ξεκινήσετε να κάνετε τα σχέδιά σας για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παίρνετε χαρά και ικανοποίηση από την επίλυση ενός οικογενειακού-περιουσιακού ζητήματος που από καιρό έχει φέρει κόντρες στον οικογενειακό περίγυρο. Οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι, προσβλέπουν στην βοήθειά σας. Μην αρνηθείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε σε θέση να επιλύσετε όποια δυσκολία και να βρεθεί μπροστά σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να απορροφήσουν πολύ από το χρόνο σας, αλλά το όφελος είναι μεγάλο για να το αγνοήσετε.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ρομαντισμός, αγάπη, τρυφερότητα στο ξεκίνημα της χρονιάς, φέρνουν κοντά σας, ή πιο κοντά σας, τα πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Οι σχέσεις ανανεώνονται, αλλά και προκύπτουν καινούριες κάτω από εξαιρετικές συναισθηματικές συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ομορφες οικογενειακές στιγμές στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα γεμίσουν τις ενεργειακές σας μπαταρίες για να αντεπεξέλθετε στη χρονιά, που προβλέπεται εποικοδομητική, δημιουργική και προσοδοφόρα. Η προσέγγιση των αγαπημένων ανθρώπων σάς δίνει χαρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εύνοια δίνεται στις μετακινήσεις και στις επαφές με το εξωτερικό με σκοπό να δημιουργήσετε καλές συνθήκες για συνεργασία. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να μην ξοδεύετε με βάση το ένστικτο αλλά τις πραγματικές σας ρεαλιστικές ανάγκες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται ώστε να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι σταθερές σχέσεις ανανεώνονται και μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφθείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της επισημοποίησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προετοιμαστείτε για όμορφες αλλαγές αφού οπωσδήποτε βάλετε τάξη στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αυτή η πρώτη εβδομάδα, είναι πιο χαλαρή. Από την επόμενη όμως, τέρμα το διάλειμμα. Στρωθείτε στη δουλειά και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ρυθμίζονται οικονομικές εκκρεμότητες και μπαίνει τάξη στο χάος των οικονομικών σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, στη δουλειά και στα οικονομικά. Η εβδομάδα αυτή θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για να κάνετε όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η πλανητική συγκυρία σας δραστηριοποιεί με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο ώστε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πετύχετε να σχετιστείτε μαζί του. Όσο είστε σε σταθερές σχέσεις, θα πρέπει να κάνετε αρκετές προσπάθειες για να αποκατασταθούν συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε το μέλλον, να εκφράσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, στους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σας υποστηρίξουν, είτε με την εμπειρία τους είτε με τη γνώση τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σταθερότητα στη δουλειά. Σταθερότητα και στα οικονομικά, αλλά και έντονο παρασκήνιο στο χώρο εργασίας σας. Δεν θα αποφύγετε ούτε την ένταση, ούτε και τα νεύρα. Αγχος και στρες για την επίτευξη των στόχων σας, αλλά και για τα σχέδιά σας, που θέλετε οπωσδήποτε να ευοδωθούν.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σημαντικές οι φιλίες αυτό το διάστημα αλλά και οι ερωτικές σχέσεις που πρόκειται να επισημοποιηθούν μετά από ένα μεγάλο διάστημα δοκιμασιών και εντάσεων. Σε κάθε περίπτωση, θα είστε εσείς που πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πολύ γοητευτικοί, πολύ ρομαντικοί και με συναισθήματα τρυφερότητας προς τους δικούς σας ανθρώπους, σας βρίσκει το ξεκίνημα της χρονιάς. Οι πλανήτες ευνοούν κάθε σας κίνηση, αλλά χρειάζεται και η ψύχραιμη συμβολή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Αρης δίνει αντοχή και δύναμη για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Η ομαδική εργασία αφενός ευνοείται, αφετέρου, φέρνει, συνήθως, πιο γρήγορα αποτελέσματα. Νέες ιδέες, νέα ξεκινήματα προ των πυλών.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία με το ταίρι σας, δεν είναι στα καλύτερά της. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε ή να παρεξηγήσετε κινήσεις, λόγια και ενέργειες. Ολα αυτά, αν το υπόβαθρο δεν είναι γερό, μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Με χαρά καλωσορίζετε το νέο χρόνο παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η πλανητική συγκυρία, πολύ ευνοϊκή για το ζώδιό σας, για να σας κάνει συναισθηματικούς και ανοιχτούς στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Ανεκτίμητη η στήριξη των δικών σας ανθρώπων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κοινωνικές συναναστροφές μπορεί να φέρουν γνωριμίες με εν δυνάμει συνεργάτες, που έχουν να προσφέρουν το κατάλληλο έδαφος για οικονομικές επενδύσεις, ή καλές και αποδοτικές συνεργασίες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας. Είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε από το δρόμο σας κάθε δυσκολία που προέρχεται από τις σχέσεις σας κάθε είδους. Προσέξτε δε, τη συμπεριφορά σας στις αισθηματικές σας σχέσεις αν θέλετε να τις κρατήσετε αλώβητες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...