Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Lady Gaga:Γυναίκα της βρήκε τα σκυλιά χωρίς αμοιβή και την μήνησε

Η Lady Gaga μηνύθηκε από γυναίκα που καταδικάστηκε σε σχέση με την κλοπή των σκύλων της τραγουδίστριας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian».

Η Jennifer McBride, η οποία επέστρεψε τα σκυλιά μετά την κλοπή τους, λέει ότι η σταρ δεν της έδωσε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων. Κατηγορεί την τραγουδίστρια ότι αθέτησε τη συμφωνία. Η Jennifer McBride είχε ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί σε σχέση με την κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga τον Φεβρουάριο του 2021. Ο Ryan Fischer, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της διάσημης τραγουδίστριας, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δύο ημέρες μετά τη ληστεία του 2021, η McBride επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga, με την αστυνομία να σημειώνει ότι η McBride φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται» με το περιστατικό.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, η McBride κατηγορήθηκε για αποδοχή κλοπιμαίων και συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια αναστολή!

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, η McBride ισχυρίζεται τώρα ότι η Lady Gaga παραβίασε τη συμφωνία για την αμοιβή των 500.000 δολαρίων «χωρίς ερωτήσεις», καθώς δεν πλήρωσε για την επιστροφή των σκύλων. Η ίδια κατηγορεί την τραγουδίστρια για απάτη.

Η McBride ζητά, επίσης, αποζημίωση όχι μικρότερη από 1,5 εκατ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης για τα νομικά έξοδα και την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε όλη αυτή η περιπέτεια.

Τον Δεκέμβριο, ο Τζέιμς Χάουαρντ Τζάκσον, ένας από τους τρεις άνδρες που συμμετείχαν στη ληστεία, καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης. Ο Τζάκσον πυροβόλησε τον Φίσερ με ένα ημιαυτόματο πιστόλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ενώ άλλοι έφυγαν με δύο από τα τρία σκυλιά της Lady Gaga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...