Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Ο Κομπανί είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, για τον προπονητή της Μπέρνλι και πρώην παίκτη των «πολιτών», Βινσέντ Κομπανί. Μάλιστα τον «έχρισε» ως διάδοχό του, καθώς δήλωσε πως πιστεύει πως ο Βέλγος κάποια στιγμή θα αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βινσέντ Κομπανί

Οι «πολίτες» θα αντιμετωπίσουν την Μπέρνλι στα προημιτελικά του FA Cup και οι δύο τους θα βρεθούν αντίπαλοι ως προπονητές για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Κρίνοντας την δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής με την Μπέρνλι ο Βινσέντ Κομπανί, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν αντίπαλο προπονητή του:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο Κομπανί θα επιστρέψει στο γήπεδό μας.

Θα επιστρέψει στην ομάδα αργά ή γρήγορα, είναι το πεπρωμένο του να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά θα γίνει, είμαι σίγουρος για αυτό.

Είναι η αίσθησή μου, μπορεί και να είμαι λάθος. Αλλά έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, το πείσμα, την ηθική, την γνώση του ποδοσφαίρου, είναι σεβαστός σε όλους και έμπειρος.

Γνωρίζει τον σύλλογο, το περιβάλλον, τους οπαδούς, το τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα ανά πάσα στιγμή. Είναι το πεπρωμένο του λοιπόν να προπονήσει την Μάντσεστερ Σίτι».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς παραμένει «το μοναδικό εμπόδιο μεταξύ του λαού της Γάζας και μιας κατάπαυσης του πυρός» με το Ισραήλ, δήλωσε ο...

ΔΙΕΘΝΗ

Το πτώμα του Ελιακίμ Λίβμαν, ενός Ισραηλινού που οι αρχές θεωρούσαν όταν ήταν όμηρος στη Λωρίδα της Γάζας, εντοπίστηκε στο Ισραήλ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή...

ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν τέσσερις πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ATACMS, αμερικανικής κατασκευής, που εξαπολύθηκαν εναντίον της χερσονήσου της Κριμαίας από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις,...

ΔΙΕΘΝΗ

Η ισραηλινή κυβέρνηση προσέφυγε κατά της Τουρκίας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αφού η Άγκυρα προχώρησε σε προσωρινή αναστολή των εμπορικών συναλλαγών...