Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ανοιξιάτικος αλλά λίγο βροχερός ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Ανοιξιάτικος αλλά λίγο βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Σήμερα Σάββατο 29/4 θα έχουμε ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές, την Κυριακή πιο οργανωμένες και περισσότερες βροχές την Δευτέρα στα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο θα έχει ήλιο με πρόσκαιρες νεφώσεις πιο αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά το πρωί στα 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση από βόρειες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία σε μικρή μόνο άνοδο ως προς τις ελάχιστες, μέχρι τους 20 με 23 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχει ήλιο με παροδικές νεφώσεις πιο αυξημένες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλονίκη με κατά διαστήματα πιο αυξημένες νεφώσεις κυρίως προς το βράδυ και πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή αναμένονται παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, όπου προβλέπονται τοπικές βροχές στα βόρεια και δυτικά τις απογευματινές ώρες. Στη νησιωτική χώρα θα έχει ήλιο με αραιή νέφωση. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μόνο στα νότια τμήματα στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα.

Την Πρωτομαγιά θα έχει περισσότερη συννεφιά σε όλη τη χώρα με μεγαλύτερα ανοίγματα ηλιοφάνειας στα ανατολικά και νότια. Στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα έχει τοπικές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Ελλάδα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία μέχρι τους 20 με 23 βαθμούς.

Η συνέχεια της εβδομάδας θα συνοδευτεί από περισσότερες βροχές που την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι γενικευμένες σε όλη τη χώρα με ενδείξεις για μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το διευρωπαϊκό αυτοματοποιημένο σύστημα ταχείας μεταφοράς κεφαλαίων σε συνεχή χρόνο (σύστημα ΤARGET) θα είναι κλειστό την 1η Μαΐου 2024. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της...

ΔΙΕΘΝΗ

«Επιδημία» χαρακτήρισε σήμερα ο Αυστραλός πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι τη βία εναντίον των γυναικών στη χώρα του, καθώς χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε διαδηλώσεις στο Σίδνεϊ...

ΕΛΛΑΔΑ

Απολογούνται από το πρωί στην Ευελπίδων οι 31 από τους 67 συλληφθέντες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή της στη Χιλή, πραγματοποίησε στον σταθμό του μετρό «Grecia» στο Σαντιάγο τα αποκαλυπτήρια αντιγράφου...