Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο στις 8 το βράδυ η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σύνταγμα – Επίσκεψη σήμερα στο Παλαιό Φάληρο

Την τελευταία προεκλογική ομιλία στην Αθήνα πραγματοποιεί αύριο το βράδυ στο Σύνταγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα απευθύνει στους πολίτες μήνυμα για ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, για μια σταθερή κυβέρνηση η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη τετραετία με καλύτερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Στο Παλαιό Φάληρο έφτασε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας πρώτη στάση στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Άλλωστε την προηγούμενη αυτή τετραετία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι αυτό των ψηφιακών συναλλαγών, την «ψηφιακή επανάσταση» όπως έχει πει και αυτό έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει και την επόμενη τετραετία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους του Παλαιού Φαλήρου. Ήδη, με το που έφτασε στο Παλαιό Φάληρο άρχισε να συνομιλεί με τους πολίτες και αυτό θα πράξει, όπως έχει πει και ο ίδιος μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς επενδύει στην απευθείας επαφή με τους πολίτες.

Ιδιαίτερα πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θα γίνει αύριο στις 8 η ώρα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Μετά από ένα διήμερο που πραγματοποίησε περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα, έκλεισε και αυτός ο μακρύς κύκλος περιοδειών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφέρεια, ενώ ουσιαστικά χθες από την Θεσσαλονίκη το μήνυμα που εξέπεμψε μεταξύ άλλων ήταν μήνυμα επαναπροσέγγισης των λεγόμενων «δεξιόστροφων ψηφοφόρων», καθώς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον τους και κατηγορώντας τους για καπηλεία της θρησκείας αλλά και της πατρίδας με την χαρακτηριστική φράση για «ντεμέκ πιστούς και ντεμέκ πατριώτες», που προσβάλλουν, όπως είπε, τόσο τον Σταυρό όσο όμως και την γαλανόλευκη σημαία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταθερά το μήνυμα που εκπέμπει, είναι αυτό της αυτοδυναμίας για μια ασφαλή κυβέρνηση την επόμενη μέρα, ξεκαθαρίζοντας όμως, ότι αυτή η αυτοδυναμία που ζητεί από τους πολίτες δεν είναι κομματική σκοπιμότητα αλλά εθνική αναγκαιότητα. Όλο αυτό το τελευταίο διάστημα και της νέας αυτής της προεκλογικής εκστρατείας έχουμε δει ότι και το TΙΚ ΤΟΚ ενεργά λειτουργεί και στο πλαίσιο αυτό χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη δημοσιότητα έδωσε και νέο βίντεο με γενναία δόση και αυτή τη φορά αυτοσαρκασμό αλλά και πολλές σκηνές από τα παρασκήνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία στη Βαρβάκειο Αγορά και στα καταστήματα της Αιόλου πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές,...

ΕΛΛΑΔΑ

Με αίτημα την απόσυρση διάταξης που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να συνεργάζονται με Νοσοκομεία του ΕΣΥ, η ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωσε κινητοποίηση για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι καταδικασθέντες για τη φονική φωτιά στο Μάτι, μετά και την ανακοίνωση των ποινών από τρία έως 111 έτη. Από αυτά...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση με την οποία θεσμοθετείται οριζοντίως στο Δημόσιο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων (bonus παραγωγικότητας). Σκοπός είναι η...