Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δύσκαμπου οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Αφιδνών, περιοχής Δήμου Ωρωπού ως εξής :

ΦΑΣΗ

Αποκλεισμός μακράς διάρκειας τριών μεσαίων λωρίδων διοδίων (4-5-6) του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Α θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 09/08/2023 έως και την Πέμπτη 10/08/2023 στις 19.00΄ ώρα.

ΦΑΣΗ Β

Αποκλεισμός μακράς διάρκειας μιας μεσαίας λωρίδας διοδίων (5) του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Β θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 10/08/2023 στις 19.00΄ ώρα έως και τη Δευτέρα 21/08/2023 στις 07.00΄ ώρα.

ΦΑΣΗ Γ

Αποκλεισμός μακράς διάρκειας τριών μεσαίων λωρίδων διοδίων (4-5-6) του Μ.Σ.Δ. Αφιδνών στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στον κλάδο προς Αθήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Γ θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 21/08/2023 στις 07.00΄ ώρα έως και την Παρασκευή 08/09/2023 στις 19.00΄ ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Σλοβακία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο αριθμός των Ουκρανών στρατεύσιμων  που διέσχισαν παράνομα τα σλοβακικά σύνορα σχεδόν διπλασιάστηκε μέσα σε ένα χρόνο, εν...

ΔΙΕΘΝΗ

Χιλιάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη στη σουηδική πόλη Μάλμε για να διαμαρτυρηθούν για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση. Ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου μετά από 53 χρόνια» τονίζει σε ανάρτησή του στο X...

ΕΛΛΑΔΑ

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στη ΕΥΠ ενόψει του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναμένονται ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω και...