Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γιώργος Κατσίπης: Ένας νέος με όραμα, ήθος και σεβασμό στις αξίες στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Ζώρζου

Ο Νεαρός επιχειρηματίας από την Σαντορίνη και υποψήφιος με την Θηραϊκή πολιτεία, Γιώργος Κατσίπης 

Έντονο ενδιαφέρον έχει προσελκύσει ο νεαρος επιχειρματιας από την Σαντορινη μετά την πρόσφατη του συνέντευξη σε τοπικό κανάλι της Σαντορίνης.

Την έντονη επιθυμία της έδειξε η Σαντορινια κοινωνία στο πρόσωπο του νεαρού που το ποσοστό προβολής της συνέντευξης του στο γνωστό σάιτ της YouTube ξεπέρασε κάθε όριο με την τοπική κοινωνία της Σαντορινης να δείχνει για άλλη μια φορα την επιθυμία της για αλλαγή και εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για το μέλλον του τοπου τους.

Ο Γιωργος Κατσιπης μην ξεχνάμε εκτός από επιτυχημένος επιχειρματιας στο νησί της Σαντορινης είναι και Ανθρωπος ένας εργάτης του τοπου του με σεβασμό και πολύ αγάπη για αυτόν που την δείχνει καθημερινά σε όλον τον κόσμο και ειδικά στους πελάτες από κάθε μεριά του πλανήτη!!! O Γιώργος Κατσίπης είναι ένας νέος νησιώτης, που αγαπάει την Σαντορίνη, δίνει το καλύτερο του εαυτό και αποτελεί το κρυφό άσσο, του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Ζώρζου.  

Η διάθεσή του για προσφορά, οι γνώσεις του και η νεανική του ορμή, είναι κάποια από τα στοιχεία που τον καθιστούν ικανό να συμβάλλει εποικοδομητικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Σαντορίνης.

Ο Γιώργος Κατσίπης είναι ξενοδόχος δεύτερης γενιάς στη Σαντορίνη και ενεργό μέλος του σωματείου ενοικιαζομένων Δωματίων ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ , συνεχίζοντας το όραμα της οικογένειάς του για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί. Με σπουδές στον τουρισμό, με εμπειρία, σημαντικές διακρίσεις παγκόσμιος στον τομέα της Ελληνικης φιλοξενίας και όραμα, καταφέρνει σήμερα να διοικεί την οικογενειακή του επιχείρηση με επιτυχία και συνεχή, σύγχρονη εξέλιξη.

Με γνώμονα την απόλυτη έννοια της φιλοξενίας, ο Γιώργος υπηρετεί τον πολιτισμό και την αισθητική στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, εστιάζοντας πάντα στους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κατσίπης, ένα άξιο μέλος της νέας γενιάς Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και δουλειά θα στηρίξει το όραμα του Κόμματος, για ένα βιώσιμο, γερό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά μας.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάσχα στη Μύκονο για την ξανθιά καλλονή Μαίρη Βυτινάρος (vid) Στην Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το εντυπωσιακό μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος. Η κάμερα του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην Τήνο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του.  Χθες έδωσε το παρών στην ακολουθία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συνελήφθη χθες (Μ. Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024) το απόγευμα στην Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας 58χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός σε βάρος...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σαντορίνη: Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εθελοντών που ανάβουν τις φωτιές την Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο Ο Δήμος Θήρας, η Κοινότητα Πύργου Καλλίστης...