Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η αλήθεια πονάει…

Η αλήθεια πονάει…
 
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε πληρωμένους, κατευθυνόμενους, εμπαθείς ή ανώνυμους κοντυλοφόρους. Για τον Νίκο Κάπλατζη όμως θα κάνω μια εξαίρεση με αφορμή την τελευταία του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FB με υβριστική αναφορά σε μένα.
Αφορμή η ομιλία μου στο Γρυπάρειο στις 25/9 στην παρουσίαση του συνδυασμού “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ” με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Κουκά.
 
Την ανάρτησή του αυτή καθώς και σχόλια που ακολουθούν, έλαβα από φίλους αφού ο ίδιος με έχει μπλοκάρει, όπως άλλωστε έχει κάνει σε όποια και όποιον “τολμά” να του αντιπαρατεθεί δημόσια.
 
Στην ομιλία μου λοιπόν ανέφερα μεταξύ άλλων ότι θεωρώ τουλάχιστον προκλητική την επανεμφάνιση του κ. Χρήστου Βερώνη στην τοπική πολιτική σκηνή εξαιτίας του οικονομικού σκανδάλου επι των ημερών της δημαρχίας του, σκάνδαλο που ταλάνισε τον Δήμο για πολλά χρόνια, και παρά την αθώωσή του στα δικαστήρια, φέρει στο ακέραιο την πολιτική ευθύνη για την απώλεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου.
Η αλήθεια βλέπετε πονάει!
Η αντίδραση ήρθε άμεσα το ίδιο βράδυ από τον “περιφερόμενο” πολιτικό επιστήμονα/ επικοινωνιολόγο, φανατικό υποστηρικτή του Χ. Βερώνη, ο οποίος αντέδρασε με συκοφαντίες και ύβρεις!
Σε ένα κρεσέντο «αριστερής» και συνάμα φιλο-Βερωνικής αγανάκτησης( δεν ξέρω πως συνάδουν)με κατηγορεί για ξεπούλημα της ιδεολογίας μου και εξαπάτηση!
Και τον ρωτώ:
Καλά, η παράταξη «ΜΑΖΙ για την Μύκονο» και εγώ προσωπικά δεχθήκαμε το 2019 την πρόταση συνεργασίας του κ. Κουκά και για αυτόν η πράξη αυτή είναι προδοσία.
Εκείνος που ήταν τόσα χρόνια, όταν παλεύαμε για την παραμονή της ΔΟΥ στην Μύκονο, όταν προσφεύγαμε κατά των μνημονιακών παραχωρήσεων λιμανιού και αεροδρομίου, όταν διεκδικούσαμε την μη ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ στο παλιό λιμάνι, όταν παλεύαμε για την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες, όταν καταγγείλαμε τις παραβατικές συμπεριφορές του επιχειρηματία στον Πάνορμο, όταν συντασσόμασταν στο πλευρό των εκπαιδευτικών στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά τους, όταν συμπαραστεκόμασταν στους αρχαιολόγους στην κινητοποίηση που έκαναν για τον συνάδελφό τους Μανώλη Ψαρρό μετά το μαφιόζικο χτύπημα που δέχθηκε;
 
Μην ψάχνετε την απάντηση. Ρητορικό το ερώτημα. Ο πολύ «κομμουνιστής» Νίκος Κάπλατζης απλά δεν ήταν πουθενά. Σε κανέναν αγώνα. Γιατί ο μόνος αγώνας που δίνει είναι μόνο για τα δικά του συμφέροντα και γι’ αυτούς από τους οποίους πληρώνεται ως επικοινωνιολόγος! Τον ενημερώνω λοιπόν ότι η δικηγόρος μου έχει αναλάβει να ενεργήσει για λογαριασμό μου για τα προβλεπόμενα, με αιτιολογία τη συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπο μου, τόσο εναντίον του ίδιου όσο και όλων όσων σχολιάζουν υβριστικά στη συγκεκριμένη ανάρτηση, επώνυμων και ανώνυμων.
 
Ακόμη και αν κατέβει η ανάρτηση και διαγραφούν τα σχόλια, τα screen shots δεν διαγράφονται και θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλα. Όπως δεν διαγράφεται και η ιστορία , η πορεία και η προσφορά του καθενός.
 
Προειδοποιώ επίσης όλα τα ανώνυμα προφίλ που τελευταία έχουν επιδοθεί σε έναν βρώμικο αγώνα δολοφονίας χαρακτήρων και κατασυκοφάντησης ότι δεν θα τους χαριστώ πλέον εάν αντιληφθώ ότι αναφέρονται στο πρόσωπο μου με ύβρεις και συκοφαντίες. Εξάλλου δεν είναι δύσκολο πια να αποκαλυφθούν αυτοί που κρύβονται πίσω από την πληρωμένη ή κακόβουλη ανωνυμία τους.
 
Μπορεί να είναι εικόνα πιστολάκι για τα μαλλιά
 
 

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στα προγράμματα κρουαζιέρων πολυτελείας για το 2024 Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μέλανες Νάξου: Έθιμο “Περιφάνες” τη Μεγάλη Παρασκευή και εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στον Κούρο των Μελάνων Πηγή: cyclades24.gr