Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΣΥΝΑΝΚ: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΣΥΝΑΝΚ: Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είχαν, έχουν και θα έχουν διαχρονική αξία.

Ο αντιδικτατορικός αγώνας για ελευθερία  δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη παιδεία αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου των Περιφερειακών Ενοτήτων Κυκλάδων  θυμάται και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Γιατί η ο σεβασμός η  μνήμη και η απόδοση τιμών στους αγωνιζομένους κατά της προδοτικής Δικτατορίας για ελευθερία  δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη παιδεία,  είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Μαζί με την υπόσχεση ότι θα προστατεύουμε την Δημοκρατία την  κοινωνική δικαιοσύνη την Δημόσια  Υγεία και Παιδεία με τους δικούς μας αγώνες.

Μια Δημοκρατία που η ποιότητα της μαζί με τα δικαιώματα και τις αντοχές των πολιτών  μπαίνουν σε μια συνεχή μέγγενη από την Κυβέρνηση.

Με αποτέλεσμα οι  κοινωνικές ανισότητες να μεγαλώνουν , η παροχή ποιοτικής Δημοσίας  Υγείας και Παιδείας να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερα  θυσιαζόμενες  στα κέρδη Ιδιωτών.

Αγωνιζόμαστε για  Ειρήνη σε όλο τον Κόσμο.

Για έναν κόσμο φτιαγμένο από άλλα υλικά με άλλες προτεραιότητες.

Με προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών και όχι των ισχυρών.

Με  το Περιβάλλον στο Προσκήνιο  .

Με ισότητα, αντίθετοι σε κάθε έκφανση (μορφή) ρατσισμού.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους μας να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται στα Νησιά των Κυκλάδων μας για να τιμήσουμε την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express πιστή στις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας, αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

H SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Μύκονο Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Μυκόνου το Μεγάλο Σάββατο Η SKY express...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πόλος έλξης στη Σέριφο ο Ματίας Αλμέιδα Στο νησί της Σερίφου βρίσκεται για το Πάσχα, Ματίας Αλμέιδα. Η προσωρινή διακοπή της Super League ήταν...