Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ξεκίνησαν και επίσημα τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη»

Ξεκίνησαν και επίσημα τα «,»

Με το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ «ντυμένο» στα πιο εορταστικά του χρώματα υποδεχθήκαμε τον Δεκέμβριο την περασμένη Παρασκευή, καθώς παράλληλα με το νέο μήνα καλωσορίσαμε και τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη».

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το τριήμερο που πέρασε το Κλειστό Γυμναστήριο προκειμένου να δουν από κοντά το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» και να αισθανθούν τη μαγεία και το πνεύμα των εορτών.

Όσοι βρέθηκαν στο «χωριό» μας επισκέφτηκαν το σπίτι του Άη Βασίλη, φωτογραφήθηκαν μαζί του και του ζήτησαν τα δώρα που επιθυμούν, διασκέδασαν στα παιχνίδια, προμηθεύτηκαν ποτά, φαγητά, λιχουδιές και δώρα από τα χριστουγεννιάτικα περίπτερα και ακόμα περπάτησαν στο χώρο απολαμβάνοντας το στολισμό, το δέντρο και το γιορτινό κλίμα.

Επίσης, πολλά παιδιά έπαιξαν μαζί με τα ξωτικά και βρέθηκαν στη παρουσίαση του παραμυθιού «Τίνος είσαι εσύ;» από τη συγγραφέα κ. Σάρα Αλζάλκι Βρυώνη, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν το χωριό για να απολαύσουν παράλληλα τη συναυλία των «Parfe +».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την επιχείρηση «Graffiti Café» για την προσφορά της συναυλίας των «Parfe +», αλλά και την επιχείρηση «Decostore» που προσφέρει στα παιδιά του νησιού τις δράσεις με τα ξωτικά.

Ακόμα, συγχαίρουμε για την άψογη εμφάνισή τους κατά την τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου τόσο τα μέλη της Φιλαρμονικής και τον μαέστρο κ. Μιχαλη Γεροντάκη, όσο και τα μέλη της Χορωδίας και τους καθηγητές Σοφία Παπαδημητροπούλου και Γιώργο Ρούσσο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» λειτουργεί τις καθημερινές 16:00 – 22:00 και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες 11:00 – 22:00 με ελεύθερη είσοδο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρίσκετε στο site μας, www.dappos-santorini.com στην ενότητα «Εκδηλώσεις».

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ – e – Trikala Α.Ε – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προκήρυξη για την πλήρωση μόνιμου προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Αμοργού Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη 2Κ/2024 για την πλήρωση μόνιμου προσωπικού σε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην τροποποίησης παλαιότερης απόφασης προχώρησε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, με θέμα τη «Σύσταση Γραφείων Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας». Συγκεκριμένα, συστήνονται πολλά Γραφεία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, έδωσε το δικό του μήνυμα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα μιλώντας στον ANT1.   Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...