Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Γ. Λεονταρίτης: Υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Δ. Λιανό με φόντο την επόμενη πενταετία

Γ. Λεονταρίτης: Υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Δ. Λιανό με φόντο την επόμενη πενταετία

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη επισκέφθηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δ. Λιανός.

Ο κ. Λεονταρίτης υποδέχθηκε τον κ. Λιανό και του ευχήθηκε μία καλή, δημιουργική νέα θητεία και φυσικά διαβεβαίωσε τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση στην οποία παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Α. Λούβαρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κ. Λ. Καραδήμας και ο Προϊστάμενος έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γ. Γεωργουσόπουλος όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Νάξου με προεξάρχοντα τα τεχνικά έργα που πρόκειται να εκτελεστούν στην Περιφερειακή Ενότητα.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στο τέλος της συνάντησης ανέφερε:

«Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η θέση και η φιλοσοφία της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία με τους Δήμους έχει αποδώσει τα μέγιστα.

Στα πλαίσια αυτά και συγκεκριμένα σε ό, τι αφορά το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκινήσαμε την προετοιμασία των παρεμβάσεων που θα γίνουν την επόμενη πενταετία στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Είμαι βέβαιος ότι στη νέα θητεία η σχέση Περιφέρειας και νέου δημοτικού συμβουλίου θα είναι ακόμη πιο αποδοτική.»

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Πάρο Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 01-05-2025 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Summer Camp από το Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης. Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάσχα στην Τήνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κουφονήσι: Μονοήμερη εκδρομή από τη Νάξο για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου Τη Δευτέρα του Πάσχα 6/5 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια κρουαζιέρα με την KERRAS...