Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χρ. Σιγάλας – Απερχόμενος Πρ. Κοινότητας Δονούσας: «Εκφράζω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μου»

Χρ. Σιγάλας – Απερχόμενος Πρ. Κοινότητας Δονούσας: «Εκφράζω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μου»

Το 2024 φέρνει αλλαγή σκυτάλης στη Δονούσα, με τον απερχόμενο πρόεδρο της Κοινότητας κ. Χρήστο Σιγάλα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστεί σόσους στάθηκαν στο πλευρό του, στην 4χρονη θητεία του.

Παράλληλα ο κ. Σιγάλας αναφέρει πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά του τόπου του, ως δημοτικός σύμβουλος, προσφέροντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του, ότι χρειαστεί, για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σιγάλα:

Σήμερα ολοκληρώνεται η δική μου θητεία ως πρόεδρος στην κοινότητα Δονούσας και απο αύριο αναλαμβάνει το καινούργιο 3μελες συμβούλιο με πρόεδρο τον Ηλίας Πράσινος όπου του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της <<αντιπολίτευσης>> θα συνεχίσω το έργο μου για το καλό του νησιού μας και θα βοηθήσω τον καινούργιο πρόεδρο με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου σε ότι χρειαστεί για τα επόμενα 5 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση..

Καθώς λοιπόν πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης μου θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους σας που για 4 χρόνια με τιμήσατε αναθέτοντας μου την μέγιστης ευθύνης θέση του προέδρου της κοινότητας Δονούσας μια θέση δύσκολη και απαιτητική καθώς ήμουν μόνος μου χωρίς συμβούλιο λόγο του εκλογικού συστήματος…

Έχοντας αναπτύξει μαζί σας μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μου.

Αυτά τα 4 χρόνια, χάρη στην εμπιστοσύνη σας, με τη διαρκή στήριξη σας, με την ακούραστη δουλειά όλου του προσωπικού του δήμου και της κοινοτητας αλλά και με τη διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία, που επέδειξε μέρος της αντιπολίτευσης, με γνώμονα το καλό του νησιού μας καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε την αγαπημένη μας Δονούσα ξεχωριστή στον χάρτη για την απλότητα και την μοναδικότητα της!!

Προφανώς, δεν έλλειψαν αστοχίες και λάθη, όμως ο συνολικός μας απολογισμός έχει θετικό πρόσημο και μας δικαιώνει σε μέγιστο βαθμό. Με όραμα, εμπεριστατωμένο σχεδιασμό και έργα ουσίας και πνοής βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής και αλλάξαμε το πρόσωπο της Δονούσας προς το καλύτερο.

Ευχαριστώ προσωπικα τους γονείς μου και την οικογένειά μου για την εμπιστοσύνη που μου υπέδειξαν ..

Τέλος να ευχαριστήσω τον υπουργό Ioannis Vroutsis τον υπουργό Dimitris Papastergiou
Τον περιφερειαρχη μας Γιώργος Χατζημάρκος τον δήμαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων Dimitris Lianos τον αντιδήμαρχο δονουσας Δημήτρης Πράσινος για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους..Συνεργάστηκαμε 4 χρόνια και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε..

Το προσωπικό της κοινότητας Λευτερης Πρασινος Δημητρης Χονδροδημας
Ειρήνη Σκοπελίτου Δήμητρα Μαρκουλή Stauroula Markouli και κάθε εμπλεκομενο στην απρόσκοπτη λειτουργία της κοινότητας.

Τελος ευχαριστώ προσωπικά τούς
Avramidis Nikos
Eudokia Katsani
Βαγγελης Κατσαρας
Κωνσταντινος Μαρκουλης
Denise Tsimis
Dimitris Dardamanis
Dimitris Prasinos

*Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον να αναφερθώ προσωπικά..
Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία αγάπη χαρά και να εκτιμάμε αυτά που έχουμε !!!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επτά κορίτσια και δέκα αγόρια ιστιοπλόοι από τις Κυκλάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή στους Πανελλήνιους αγώνες πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα Optimist για το 2024. Τους...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Κέφι, χορός, βιολιά και καλή παρέα! – Αυτός ήταν και φέτος το συστατικό στον Κούρο Μελάνων (pics – vid) Τι να πει κανείς...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Σήμερα 7/5/2024 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα κυρίου Νομικού και μετά από πρότασή του...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Α΄Βραβείο για το Γυμνάσιο Νάουσας στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» Με Α΄Βραβείο στην κατηγορία των Σποτ, διακρίθηκε το Γυμνάσιο...