Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος: Η Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου νέα πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Χθες, Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη του νέου προεδρείου, με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλινίκου, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Η εκλογή του νέου προεδρείου έγινε ομόφωνα, με πρόεδρο την Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, αντιπρόεδρο τον Βατίστα Ρούσσο, και γραμματέα τον Στρατή Παυλάκη.

Σχετικά με το προεδρείο της δημοτικής επιτροπής, που αντικαθιστά την οικονομική επιτροπή, την επιτροπή ποιότητας ζωής και την εκτελεστική επιτροπή, εξελέγησαν από την πλειοψηφία ο δήμαρχος, Κώστας Μπιζάς, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Άγουρος, Τάσος Κασαπίδης, Χριστόδουλος Μαούνης και Γεώργιος Μπαφίτης, με αναπληρωματικά μέλη τους: Σίμο Βαρριά, Άννα Κάγκανη, Θεόδωρο Μπιζά και Ιωάννα Χανιώτη.

Από την αντιπολίτευση, στη δημοτική επιτροπή εξελέγησαν οι κύριοι Μ. Κωβαίος και Κώστας Ροκονίδας, με αναπληρωτές τους κυρίους Αθανάσιο Σάμιο και Αθ. Μαρινόπουλο.

Ακολουθεί η δήλωση της κ. Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου για την εκλογή της :
 
“Μεγάλη τιμή, μεγάλη ευθύνη η εκλογή μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλω στον Δήμαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά για την άκρως τιμητική πρόταση που μού έκανε γι’ αυτήν την σημαντική θέση.
 
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καθολική στήριξη της υποψηφιότητάς μου και την ομόφωνη εκλογή μου.
 
Η εκλογή μου ως Προέδρου του Δ.Σ. Πάρου, ενός τόπου ξεχωριστού για την ιστορία του, για τον πολιτισμό του, για τη φυσική ομορφιά του, για τους ανθρώπους του, συνιστά ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά συγχρόνως και μεγάλη ευθύνη.
 
Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Δ.Σ. να έχει ποιότητα, κύρος, επίπεδο αντάξιο του νησιού μας. Προτίθεμαι να εργαστώ με συνέπεια, συνεργατικό πνεύμα, ευθύνη και άοκνο ζήλο ώστε αυτό να αποτελεί προπύργιο θεσμών και αξιών που προάγουν τον Δήμο μας και τον καθιστούν σεβαστό από όλους.
 
Θα ήθελα από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους στο Δ.Σ. αλλά και όλους τους συνδημότες μας ότι θα είμαι δίπλα τους, εργαζόμενη για το καλό του νησιού μας.
 
Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και με όλους τους πολίτες για όλα τα σημαντικά ζητήματα του νησιού μας, θέτοντας ως στόχο η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά παραγωγική για την ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου μας.
 
Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και σε όλους!”

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Σήμερα το απόγευμα έκλεισε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ13 που έγινε στην Πάρο. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Κύθνου Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ο θάνατος του Χάρη Μπελτεγρή, γραμματέα N.E....

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας από τον Πλοίαρχο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, για περιστατικό θανάτου 70χρονης επιβάτιδας εντός του πλοίου. Η...