Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Εκδήλωση με θέμα “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Εκδήλωση με θέμα “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”

Διαβάστε τι αναφέρει η πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, για την προσεχή εκδήλωση που συνδιοργανώνει με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Κυκλάδων:

Με το παρόν Save the date σας καλούμε στην εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”, την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 11.30 στο Ξενοδοχείο De Sol, που συνδιοργανώνουμε με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, ο Επιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”, την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Ξενοδοχείο DE Sol. 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν στα μέλη και στους καλεσμένους της Ένωσης, νέες λύσεις και τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων αλλά και την συνολικότερη αναβάθμιση όλων των τουριστικών υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Μαζί μας θα βρεθούν startup εταιρείες που έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT, για να παρουσιάσουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά κυρίως για να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με νέες τάσεις και τεχνολογικές λύσεις για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό ευρύτερα.

Τις επόμενες ημέρες θα σας σταλεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και σύνδεσμος μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να κάνετε την εγγραφή σας.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα χαρούμε πολύ να προβάλετε με τον τρόπο που κρίνετε καλύτερο την εκδήλωσή μας και να  σας δούμε από κοντά!

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, ως βατραχάνθρωπος του Λιμενικού, έχει υπηρετήσει την πατρίδα με και χωρίς τη στολή του, και αυτό είναι κάτι που θέλει να επαναλάβει, υπό...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Marie Claire: Βιώσιμες Κυκλάδες και Ελληνικό καλοκαίρι – Στο κάδρο η Νάξος και οι ομορφιές της Μία ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία ανέλαβε η κα Μαρία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πράσινο Ταμείο: 30 εκατ. ευρώ για πυροπροστασία – Ποια νησιά των Κυκλάδων θα λάβουν μέρος χρημάτων Πόροι ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Αεροδιακομιδές ασθενών από Άνδρο και Φολέγανδρο Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, η Πολεμική Αεροπορία διέθεσε τα παρακάτω μέσα...