Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η “Κίμωλος Αλλαγή Πλεύσης” για τη λογοδοσία της δημοτικής αρχής

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ψηφοφόρους μας, ο δημοτικός συνδυασμός μας, στα πλαίσια της 1ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιμώλου περί λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, πρότεινε πέντε θέματα συζήτησης.

Όπως προκύπτει, το ένα προτεινόμενο θέμα του συνδυασμού μας αναφορικά με τη σκοπιμότητα της παράλειψης συγκρότησης σημαντικότατων οργάνων όπως ο Συμπαραστάτης του Δημότη και η Τουριστική Επιτροπή προκάλεσε τη διέγερση των αντανακλαστικών της δημοτικής αρχής, ώστε εσπευσμένα (ίσως και αγχωμένα) να εκδώσει πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδια ημέρα (24/02) με διαφορά λίγων ωρών, μόλις επτά, μετά από την Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας.

Μάλιστα, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται τα εξής δύο θέματα συζήτησης:

  • Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του περιεχομένου πράξης προκήρυξης επιλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
  • Λήψη απόφασης ορισμού μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιμώλου.

Όταν οι άλλοι νησιωτικοί δήμοι (Πάτμου, Τήνου, Δυτικής Λέσβου) έχουν ήδη δημοσιεύσει τη σχετική προκήρυξη, με τον Δήμο Πάτμου να έχει ήδη συνεδριάσει για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη, στον Δήμο Κιμώλου πρέπει να επισημάνουμε τα αυτονόητα.

Όταν οι άλλοι νησιωτικοί δήμοι (Σίφνου, Μήλου) έχουν συγκροτήσει την Τουριστική Επιτροπή κι έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της συνεδρίαση, στον Δήμο Κιμώλου αναζητούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Διαβεβαιώνουμε άπαντες, ότι με αίσθημα υπευθυνότητας, μακριά κι έξω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, θα υπερασπιστούμε την ορθή κι εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Κιμώλου, την ανάπτυξη του νησιού και την ευημερία των κατοίκων του.

Ο εκπρόσωπος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΚΙΜΩΛΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ»

 Βασίλειος Ν. Σάρδης

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δήμαρχος Αμοργού: «Το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων» Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελ. Καραΐσκου, για...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Οι Πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά Συνδημότες και επισκέπτες του ευλογημένου νησιού  Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , οι Πρόεδροι & οι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στα προγράμματα κρουαζιέρων πολυτελείας για το 2024 Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μέλανες Νάξου: Έθιμο “Περιφάνες” τη Μεγάλη Παρασκευή και εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στον Κούρο των Μελάνων Πηγή: cyclades24.gr