Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εντυπωσίασαν οι Κυκλαδίτες-σες ιστιοπλόοι στην αυλαία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αιγαίο και Κρήτης(φωτό)

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου άνοιξε η αυλαία του Περιφερειακού ιστιοπλοϊκού πρωταθλήματος Νησιών Αιγαίου και Κρήτης στα σκάφη Optimist και Ilca4 που διεξάγεται στην Χίο και θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου.

Στους αγώνες παίρνουν μέρος 176 αγόρια και κορίτσια. Στα Optimist 126  και στα Ilca4 50 από τους εξής Ομίλους. Ν.Ο Άνδρου, Ν.Ο Σύρου, Ν.Ο Πάρου, Ν.Ο Αντιπάρου “Ωλίαρος”, Ν.Ο Νάουσας “Ναϊάς” Πάρου, Ν.Ο Σαντορίνης, Ν.Ο Κω, Ν.Ο Ρόδου, Ν.Ο Χίου, ΠΕΚΕΒ Χίου, Ν.Ο Καρδαμύλων Χίου, Ι.Ο Μυτιλήνης, Ι.Ο Χανίων και Ι.Ο Ηρακλείου, Ν.Ο Γαζίου Κρήτης.

Την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκε μόνο μία ιστιοδρομία εξ αιτίας της έλλειψης αέρα και σήμερα που έχει φυσήξει αναμένεται να πραγματοποιηθούν τέσσερεις ιστιοδρομίες.

Στα Optimist αγοριών ο Γιάννης Γκουρογιάννης είναι πρώτος και στην πρώτη 10άδα βρίσκονται 6ος ο Λάζαρος Λεφάκης του Ν.Ο Πάρου, 7ος Πέτρος-Σάββας Μπισκετζής 9ος ο Νίκος Μαρινάτος του Ν.Ο Αντιπάρου.

Στα κορίτσια η Κωνσταντίνα Ραγκούση του Ν.Ο Πάρου ήταν 2η και η Σύλια Κανελλου Κοκκινάκη του Ν.Ο Άνδρου στην 3η θέση και στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται η Δάφνη Μπουγιούρη του Ν.Ο Σύρου στην 8η θέση.

Στην κορυφή των ilca4 στα αγόρια βρίσκεται ο Ηλίας Γαβιώτης του Ν.Ο Σύρου με 2ο τον Γιώργο Κυπραίο του Ν.Ο Πάρου. Στα κορίτσια 1η είναι η Μελανίτη Μαριλίνα του Ν.Ο Πάρου 2η η Θελξιόπη-Ειρήνη Ξυλωμένου του Ν.Ο Σύρου και 3η η Καραουλάνη Σοφία του Ν.Ο Άνδρου. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας των αθλητών και αθλητριών από τις Κυκλάδες στην πρώτη 15άδα της Γενικής Βαθμολογίας “φιγουράρουν” δεκατρείς. 

Ν.Ο ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ “ΩΛΙΑΡΟΣ”
Ν.Ο ΝΑΟΥΣΑΣ ΝΑΙΑΣ
Ν.Ο ΠΑΡΟΥ
Ν.Ο ΑΝΔΡΟΥ
Ν.Ο ΣΥΡΟΥ
Ν.Ο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στην τροποποίησης παλαιότερης απόφασης προχώρησε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, με θέμα τη «Σύσταση Γραφείων Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας». Συγκεκριμένα, συστήνονται πολλά Γραφεία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, έδωσε το δικό του μήνυμα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα μιλώντας στον ANT1.   Πηγή: cyclades24.gr

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ταν μιλάμε για κυκλαδίτικο τοπίο, συνήθως αναφερόμαστε σε λευκά σπίτια, ανεμόμυλους, φυσικά «μπαλκόνια» με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ωστόσο, μια από τις πιο χαρακτηριστικές...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας Ο Σύλλογος Εμπόρων και επαγγελματιών Δήμου Θήρας ανακοινώνει τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά...